Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Playstation 2 őt ha veszek,...

Playstation 2 őt ha veszek, és lesz sok játékom nem lesz unalmas? Vannak rá jó játékok? Sose volt semmi konzolom.

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Vannak rá jó, de ugye már régi játékok. Ha azokat szereted, leköt, akkor nem lesz unalmas, de ha megteheted inkább ps 3 mat vagy ha jobban megy 4 et vegyél. Ott azoknál sok játékban már a látvány is szép.
2014. febr. 5. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy unalmas lesz-e, az csak tőled függ. Én anno rengeteget játszottam Ratchet és Clank, WRC rally, és valamilyen repülős szimulátorral, és nem volt unalmas. Ha olyan játokokat szerzel, ami érdekel, akkor sokáig fogsz vele játszani.
2014. febr. 5. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Viszont ha LCD/LED TV-d van ocsmány lesz a kép, inkább egy előző generációs Xbox360, vagy egy PS3 azokkal jobban jársz, és a játékok is klasszisokkal szebbek mint PS2-őn.
2014. febr. 5. 15:19
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. van pénzem PS3 ra simán, de arra drágák a játékok. meg csippelni se lehet szerintem. vagyis nem tom. xbox 360 jobb lenne ps3 helyett ? és psp -röl mi a véleményetek.
2014. febr. 5. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Az Xbox360, és a PS3 is jó választás, mindkettőt lehet okosítani, bár az Xbox360-nál pont a lényeget a multit lövöd ki vele, ha csak nem RGH+Dual Boot-ot rakatsz a gépre, így ha multizni akarsz akkor eredeti játékkal lehetséges, a többi játék nem kerül egy forintodba sem.

[link]

2014. febr. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!