Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre milyen játékokat ajánlotok?
Hintós játék pl. elég jó de kell hozzá egy jó vőfély. :)
Egyébként meg :
Call of Duty,
Counter Strike,
Quake stb...
tolyásgörgetős... -.- téged se az eszedért vesznek el, úgy látom... :D
Semmilyent. Annyira erőltetett, amikor idiótábbnál idiótább játékokat kezdenek el játszatni a népséggel. Kaja és zene legyen, az kell a násznépnek :D
nekem nem jön be a hintós játék, de az utóbb felsoroltakra szívesen cserélnék. Főleg, ha GTA és Need For Speed is jöhet :)
Igaz, elég hülyén néznék ki menyasszonyi ruhában, amikor a GTA-ban lövöldözök... :D
hopszika, hát igaz, nem a helyesírásommal és a főzőtudományommal értem el :D
Egyébként viccet félretéve, nem tudom, hogyan jött ez ki ly-nal belőlem, de gondolom, mindjárt meglakolok érte.
Mario Party. :D
Viccen kívül, szerintem ha előre jelzitek a vőfélynek, hogy ezeket nem akarjátok, akkor lesz javaslata.
Esküvőre nem kell semmilyen játék! Legyen jó kaja, jó zene, amikre aki akar táncolhat, ennyi elég.
Felénk csak az "Új" menyecske-férj szokott szétszórt pénzt összesöpörni, de a násznép nem játszik semmit.
Nem óvódában vannak a vendégek.
life is one, but cs is 1.6 xD
plusz gruppen és kaja xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!