Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre milyen játékokat ajánlotok?
Minek bármilyen játék? Tök gáz, mikor SENKI nem akar majmot csinálni magából, de a vőfély/pár rángatja be őket, hogy milyen muris. A nagy fenét vicces, inkább szánalmas.
Legye kaja-pia meg normális, táncolható zene és elmegy az az öt óra, simán.
Amire én emlékszem falusi lagzikból:
- a lagzi helyszínére érve tányértörés és fel kellett söpörniük
- tojásgörgetős (na ja, én se voltam oda érte)
- asztalra áll a menyasszony és dobbant a lábával (ki az úr a háznál?), és addig kell dobbantania, amíg a vőlegény azt nem mondja, h te szívem
- hintós játék (ez mondjuk poén)
- körbe ülnek a lányok és a vőlegénynek lábfogdosás alapján meg kell találni a menyasszonyt
- egymásnak háttal ültetik őket és kérdésekre kell válaszolniuk a másikról, ha valaki valamit elront, akkor inniuk kell
- menyasszonyrablás és bolondmenyasszony
- menyasszony/menyecsketánc - már ha ez játéknak számít :D
hirtelen ezek jutnak eszembe... nekünk sem lesz játék, én sem szeretem az ilyeneket...
Nekem az egyik kedvenc játékom a Mr&Mrs. A menyasszony és a vőlegény egymásnak háttal ül kezükben 1-1 cipővel, az egyik kézben a menyasszony, a másik kézben a vőlegény cipője. A ceremóniamester kérdéseket tesz fel, amire a cipő feltartásával kell válaszolni pl. Ki vezet jobban? Ki vezet gyorsabban? Ki kér előbb bocsánatot? Ki a hirtelenharagú?
Mivel a pár egymás válaszait nem látja, nagy derültséget tud okozni, ha egymásnak ellentmondó választ adnak.
Részben egyetértek az előttem válaszolókkal, de azért nem teljesen. Igaz, hogy nem érdemes játékokkal megbontani a buli hangulatát. Viszont lehet készülni néhánnyal, de csak hogy legyen talonban, ha esetleg nehezen indulna be az este.
Nálunk akkor volt játék, amikor mi elmentünk 1 órás fotózásra, hogy addig se unatkozzanak a vendégek, mert ilyenkor szokott az történni, hogy vacsora előtt jól beisznak unalmukban. Ezt elkerülendő a vőfély addig játszott velük egy olyan játékot,
hogy minden asztalra - előzetes utánakérdezés alapján, hogy ki milyen zenét szeret - ki volt téve egy kártya egy előadóval és egy számcímmel. (Mindenféle volt a cigányzenétől kezdve a diszkó slágerekig, az adott asztalnál ülők életkorának és ízlésének megfelelően választva.) Aztán a dj berakta az egyik zenét, és amelyik asztalnak a száma volt, annak kellett felállnia és táncolni. Ezzel meg is volt az este bemelegítése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!