Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen program lenne jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen program lenne jó leánybúcsúra? Várom ötleteiteket!

Figyelt kérdés
Tudom volt már hasonló kérdés, de egyikben sem találtam választ, amitől okosabb lettem volna. Tehát az a helyzet, hogy én mint menyasszony szeretnék pár ötletet kérni, hogy mit lehetne leánybúcsún csinálni, mert barátnőm aki magára vállalta a szervezést nem túl kreatív, így én találom ki, hogy mihez is lenne kedvem. Az a helyzet, hogy kismama vagyok, így a füstös helyek kilőve. Kitaláltam, hogy elmegyünk 6-an csajok vacsorázni egy étterembe, és utána bowling-ozni. De mondja másik barátnőm, hogy ez a nehéz golyók miatt nem túl jó ötlet. És be kell lássam tényleg nem! Szóval nincs semmi ötletem mit csinálhatnánk! Ha van pár ötletetek, kérlek osszátok meg velem! Köszönöm!
2010. márc. 9. 18:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
25%
Ja, azt hittem LEÁNYbúcsú, nem nőbúcsú.
2010. márc. 11. 15:05
 22/28 A kérdező kommentje:
na az ilyen válaszokra, mint a tiéd, nem vagyok kíváncsi! csak offolsz, és nem segítesz. minek van az ilyen az oldalon? ki kéne tiltani az ilyeneket, mint te! de ha ettől jobban érzed magad, akkor igen nőbúcsúm lesz! most jobb a lelkednek, hogy kötekedhettél egy sort?
2010. márc. 11. 21:14
 23/28 anonim ***** válasza:
39%
A 03-09 19:24-es válasz jobban tetszik?
2010. márc. 12. 07:13
 24/28 A kérdező kommentje:
menj már innen! vannak még a tieden kívül is bosszantó válaszok, de a te kötekedésednél telt be a pohár! nem értem, hogy lehetnek ilyen rossz indulatú emberek!
2010. márc. 12. 07:32
 25/28 anonim ***** válasza:
84%

Ne foglalkozz ezekkel a paraszt kommentekkel, az egy nulla aki egy terhes kismamat idegesit. Nem eri meg a stressz:)

Sztem a chippendale fiu jo otlet. A baratnom volegenye rendor, igy egy rendor egyenruhas fiut rendeltunk...halali volt:)

2010. márc. 12. 10:15
 26/28 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem érnek annyit, hogy felidegesítsem magam. Na látod azt én is el tudnám képzelni, amint egy rendőr egyenruhás férfi táncikál nekem :-P Biztos jó volt! Remélem meglepnek azért a barátnőim valami hasonlóval! :-) Szép napot Neked!
2010. márc. 12. 10:56
 27/28 anonim ***** válasza:
Legyen a beugró a lánybúcsúra 1-1 ötlet.
2010. márc. 12. 11:47
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszi, valószínűleg ez lesz, mert könnyen kivitelezhető, olcsó, és jó móka!
2010. márc. 12. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!