Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen program lenne jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen program lenne jó leánybúcsúra? Várom ötleteiteket!

Figyelt kérdés
Tudom volt már hasonló kérdés, de egyikben sem találtam választ, amitől okosabb lettem volna. Tehát az a helyzet, hogy én mint menyasszony szeretnék pár ötletet kérni, hogy mit lehetne leánybúcsún csinálni, mert barátnőm aki magára vállalta a szervezést nem túl kreatív, így én találom ki, hogy mihez is lenne kedvem. Az a helyzet, hogy kismama vagyok, így a füstös helyek kilőve. Kitaláltam, hogy elmegyünk 6-an csajok vacsorázni egy étterembe, és utána bowling-ozni. De mondja másik barátnőm, hogy ez a nehéz golyók miatt nem túl jó ötlet. És be kell lássam tényleg nem! Szóval nincs semmi ötletem mit csinálhatnánk! Ha van pár ötletetek, kérlek osszátok meg velem! Köszönöm!
2010. márc. 9. 18:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
71%

Hát szerintem kulturáltan is lehet ünnepelni, nem muszáj füstös helyre mennetek, valamint leinnotok magatok! Alkoholt kisebb mértékben fogyaszthatsz, az nem árt a babának!

Vacsorát jó ötletnek tartom. Lehetne "társasjátékozni", tudod van ez a színre-szín, azaz élő társasjáték, mikor meg van egy szőnyegféle, s lépkedni kell kézzel-lábbal egymáson keresztül kasul. Jó móka, bár még nem játszottam ilyet! :) Lehet emellett karaokézni házilag is, ami szintén jó buli lehet! Ezek jutottak eszembe, remélem segítettem! Jó szórakozást!

2010. márc. 9. 18:59
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Hozzatok a lakásba chippendale fiúkat:D
2010. márc. 9. 19:08
 3/28 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem chippendale fiút kéne hívni!Vannak kezdő fiúk között is szépek,akik nem kérnek el annyi lóvét!Pia azért legyen, mert lehet, hogy a barátnőid innának,de te is ihatsz 2 deci vörösbort az a babának is jót tesz!Te ismered a barátnőidet, hogy mit szeretnek csinálni!A vacsora jó ötlet!Vannak olyan bálos helyek ahol bent nem lehet dohányozni úgyhogy akár táncolni is elmehetnétek!
2010. márc. 9. 19:10
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Chippendale fiú még lenne is, csak a helyszínnel vagyunk bajba, hogy sehol nem tudnánk megoldani sajnos :-(. A társasjáték szintén ez okból nem jó...a csudába is, mennyire macerás vagyok :-) Persze a barátnőim ihatnak, ezért is vezetek én! Tehát itthoni programok kilőve...esetleg így is van még valakinek ötlete?
2010. márc. 9. 19:14
 5/28 anonim ***** válasza:
79%
Az én leánybúcsúmon mindannyiunkon ilyen műanyag ezüst kis taiar/korona volt, rózsaszín pompommal, tiszta murisan mutattunk a szórakozóhelyen, de jó buli volt és vicces fényképek születtek. Nálunk voltak muris feladatok is, húzni kellett, kinek mi jutott. Nekem pl. a számban 10 db cigivel kellett 2 sráchoz odamennem és tüzet kérnem. Nem néztek hülyének, áááá dehogy. :) remélem segítettem.
2010. márc. 9. 19:19
 6/28 anonim ***** válasza:
81%
egyszer Miskolc Fő utcáján találkoztam egy csoport leánybúcsút tartó hölggyel. Ők saját készítésű pogácsát árultak kicsit becsiccsentve, 100Ft/db-ért és közben képeket csináltak a vásárlókkal. Aranyosak voltak és még kerestek is!:D
2010. márc. 9. 19:38
 7/28 anonim ***** válasza:
62%
Bőlcsöde?!
2010. márc. 9. 20:10
 8/28 anonim ***** válasza:
50%
Bölcsőde?!
2010. márc. 9. 20:11
 9/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek nagyon jó kis ötletek, hogy feladatokat húzni, és megcsinálni! Biztos jókat lehet röhögni rajta!
2010. márc. 9. 20:34
 10/28 anonim ***** válasza:
70%
Chippendale fiúk!!!!
2010. márc. 9. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!