Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen program lenne jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen program lenne jó leánybúcsúra? Várom ötleteiteket!

Figyelt kérdés
Tudom volt már hasonló kérdés, de egyikben sem találtam választ, amitől okosabb lettem volna. Tehát az a helyzet, hogy én mint menyasszony szeretnék pár ötletet kérni, hogy mit lehetne leánybúcsún csinálni, mert barátnőm aki magára vállalta a szervezést nem túl kreatív, így én találom ki, hogy mihez is lenne kedvem. Az a helyzet, hogy kismama vagyok, így a füstös helyek kilőve. Kitaláltam, hogy elmegyünk 6-an csajok vacsorázni egy étterembe, és utána bowling-ozni. De mondja másik barátnőm, hogy ez a nehéz golyók miatt nem túl jó ötlet. És be kell lássam tényleg nem! Szóval nincs semmi ötletem mit csinálhatnánk! Ha van pár ötletetek, kérlek osszátok meg velem! Köszönöm!
2010. márc. 9. 18:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Tesóm lánybúcsúja nagyon jól sikerült, leírom, milyen programok voltak:

- barátnője sütött ***** alakú sütiket, ezekhez hozott ételfestéket és ezeket kellett díszítenünk (ennek később még szerepe lesz)

- volt egy játék, amibe bevontuk a pasiját-napokkal előtte e-mailben kapott egy kérdéssort, arra kellett válaszolnia. Majd tesómnak lánybúcsún ugyanezekre.Jó válaszért intimshopban vásárolt ajándék járt, rossz válasz esetén mindenkinek inni kellett. (Nálad ez kis változtatással jöhet szóba:) )A vőlegénye elég vicces kedvében volt, amikor a válaszokat adta, szóval hamar jó kedve lett mindenkinek...

- menyasszonynak sütnie kellett sütit-már nem emlékszem, talán angol recept alapján, és kb. 10 perce volt rá.

- limuzint béreltünk, egy órán át odavitt minket, ahova akartuk. a végén a városban tett ki, ott beültünk egy helyre, ahol az otthon díszített sütikkel kellett tesómnak a többi vendéget megkínálnia :-)))

- ja, "segítség férjhez megyek" feliratú pólót viselt :-)

- később petrezselymet kellett árulnia a járókelőknek - hogy legyen saját keresete :)

Ezek voltak a legjobbak. A barátnője szervezte, még egy csomó kis apró meglepivel, szuper buli volt!Nem kevésbe került/fő, de megérte! Jó bulit, esküvőt és babavárást!!! :-)

2010. márc. 9. 21:24
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
az utolsó az tök jó*.*
2010. márc. 9. 21:37
 13/28 A kérdező kommentje:
Úúúúha! Köszönöm kedves utolsó! A tesódnak nem semmi leánybúcsúja volt! Bevallom kicsit irigylem :-) Nagyon jó kis ötleteket "nyúlok le" tőled is, az engedélyeddel :-) Na jóó a limuzint azthiszem kihagyjuk...de a többi mind jöhet! Benne vagyok a hülyeségekbe!
2010. márc. 9. 21:38
 14/28 anonim ***** válasza:
67%
menjetek el egy jó kis karaoke bárba és énekeljetek mindenféle olyan számokat,amiket mondjuk tiniként imádtatok,amire nagyokat táncoltatok stb.
2010. márc. 9. 21:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Ez is nagyon tetszik, csak a környékünkön nem ismerek egy ilyen helyet sem, de hátha a google segít, és van, csak én nem tudok róla! Köszi!
2010. márc. 9. 21:53
 16/28 anonim ***** válasza:
83%
a karaoke otthon is megoldható! lehet programot letölteni, kivetíteni a falra. vagy zártkörű programra kibérelhettek egy kisebb szórakozóhelyet, ott is megoldható ugyanígy a karaoke.
2010. márc. 9. 22:10
 17/28 A kérdező kommentje:
Milyen igaz! Köszi!
2010. márc. 9. 22:15
 18/28 anonim ***** válasza:
27%
partiba vágatod magad 30 kigyúrt kannal.
2010. márc. 10. 01:51
 19/28 anonim ***** válasza:
42%
Terhesen leánybúcsú? Nem nonszensz?
2010. márc. 10. 13:34
 20/28 A kérdező kommentje:
Gondolod drága, hogy terhesen nem vagyok egyenértékű nő??? Azért mert terhes vagyok, szeretnék együtt tölteni a barátnőimmel egy kis időt, amikor jól érezzük magunkat!
2010. márc. 11. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!