Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 1 héttel az esküvő előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 héttel az esküvő előtt mondja le a részvételt? Erre mit mondjak?

Figyelt kérdés

Unokatesóm és a családja. 3 felnőtt és egy gyerek. Az étteremben már fixáltam a létszámot, a székszoknyákat megrendeltem az "eredeti" létszámnak megfelelően.

És most rám ír, hogy ők nem jönnek.

Frappáns, sem nem túl bántó, de nem teljesen megértő választ szeretnék írni, hogy érezze, hogy nem babra megy a játék.

2015. aug. 8. 12:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Van ilyen. 1 héttel előtte még nem is olyan késő, olyan is van, hogy valaki aznap mondja le, mert vesegörccsel fetreng otthon...
2015. aug. 8. 16:24
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Én is arra tippelek hogy nyomós okuk van rá csak szégyellik. Pl anyagiak (3 felnőtt 1 gyerek vinne 40-50 ezret legalább, lehet hogy beütött valami és most nincs semmi zsé), de akár vetélés, abortusz, rák stb; ha nem annyira közeli rokon én nem akarnám az orrára (orrodra) kötni, pláne egy héttel az esküvő előtt.
2015. aug. 8. 23:29
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
"hogy érezze, hogy nem babra megy a játék." 4 emberről van szó, ennyit számít?? Akkor ne csináld étteremben, székszoknyával...
2015. aug. 9. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk múlt héten volt az esküvőnk, olyan is volt, aki 3 nappal az előtt mondta le, kb. 30 E. mínuszat jelentett. Én többre tartottam magam, mint reklamálni, nyilván jól sem esett...de nem adom a tudtukra, hogy felháborított.
2015. aug. 9. 19:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Nos, a facebook mindent lát és hall... se haláleset, se abortusz, se vesegörcs. Halászlé főzés volt a program. Semmi extra. 10 hónappal ezelőtt szóltunk az esküvőről. De a halászlé közbeszólt. XD XD :D
2015. aug. 21. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó, ez mondjuk okot ad a sértődésre. De balhét azért nem csapnék még így se.
2015. aug. 21. 14:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Most te komolyan hajlandó voltál emiatt problémázni a saját esküvődön, ahol jól kellene érezned magad? Ha neki más program fontosabb volt, akkor nem vagy neki kellőképpen fontos, teljesen mindegy, hogy rokon. Na, én pont az ilyenek miatt gondolom úgy, hogy nem fogok valakit csak azért meghívni, mert ilyen-olyan rokon, csak azokat, akikről tudom, hogy vagyunk olyan kapcsolatban, hogy nem csak rongyrázás és színjáték neki az egész, hanem vagyok olyan fontos, hogy miattam jönne el. Szóval a nagy családunknak csak a töredéke lesz ott, a többiek majd megtudják valahonnan. Sose értettem azokat, akik csak azért hívnak meg rokonokat, mert "illik".
2015. aug. 21. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!