Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre megyek a jövő héten....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre megyek a jövő héten. Már mondták, hogy ne vezessek tánc közben, de ezt hogy érjem el?

Figyelt kérdés
Mulatós lagziban voltam tavaly, rokonnal, ismerőssel táncoltam. Ha nem én vezettem, akkor csak egyet jobbra, egyet balra lépkedtünk volna, én pedig szeretek pördülni. Honnan tudja a partnerem, hogy én ezt szeretném, ha nem én vezetek? Szóval, akik így táncolnak, a férfi partner hogyan "jelzi", hogy Rozi pörgetlek! Rozi pedig hogyan érzi, hogy Pista pont akkor fogja pörgetni?

2015. aug. 2. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Pista tud tancolni akkor tud vezetni. Azt erezni fogod. Ha igazan tud tancolni es te "vezetos tipusu lany vavy", akkor lazits igyal meg egy kis bort es koncentralj a zenere es arra, ahogy Pista mozog es akkor erezni fogod, ahigy inditja a porgetest :-).

Ha meg a pista csak jobbra es balra lepdel fel percnel tovabb akkor nyugodtan vigyorogj es porgesd meg vagy porogjel. Ilyenkor elotte szolhatsz is, hogy legyszi forgass meg kicsit. Sokszor a Pistak olyan kis mujak es csak nem mernek igazan tancolni. Azert gondolj bele van aki csak lagzikon tancol es kisse felos...az lehet azert nem vezet es tancol rendesen mert kijott a gyakorlatbol vagy gatlasos. Azt biztasd szoval.

De minden uj partnerrel eloszor turelmes legy, mert ha meg valoban tud tancolni akkor sikitofraszt kap, hogy Rozi ketto utem utan magatol porogni kezd;-).

2015. aug. 2. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
21%
hogy tudna valaki egyáltalán vezetni tánc közben? Egyidőben kormányozni, sávot váltani... vagy félreértettem?
2015. aug. 3. 01:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó tanácsot adtak; automata nővel nem jó táncolni. Az persze jó, ha beleviszel kis csavart tánc közben, de figurákat ne kezdeményezzél.

Persze, ha a fiú csak pötyög, szólhatsz neki, hogy pörgessen meg; ha ismer ilyen figurákat, fogja is csinálni, ha nem, keress másik táncpartnert.

2015. aug. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!