Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Hullám Vendéglőről és/vagy a Csónakház Mulatóról?
Szia
Nekünk a Hullám Vendéglőbe volt a lagzi még 2006-ban
Csalódás volt, akkor még olyan mérges is voltam rájuk,hogy szándékomban állt visszamenni a tulajhoz és jól kiosztani. De végül ez elmaradt.
Pontosabban:
1. Megeggyeztünk az árban, hogy korlátlan italfogyasztás lesz, a rövid italokat pedig mi visszük. Kifizettük fejenként a korlátlan italfogyasztásnak megfelelő árat, erre meg senkinek semmit nem hoztak ki utánpótlásként. Ha valami elfogyott az asztalról akkor annyi..
2. Augusztusban voltunk ott, és nem kapcsoltak légkondit, s az ablakot sem tudtuk kinyitni, pedig direkt azt reklámozta a tulaj,hogy milyen király majd benyomjuk a légkondit és milyen jó hűvös lesz.
Erre mi meg gyúltunk meg meg alig volt levegő.
Ki a teraszra nem tudtunk menni ,mert esett az eső :(
3. a pincéreket kifizettük, de azon kívül,hogy behozták a fő fogásokat egyet sem láttunk az éjszaka folyamán
Direkt mi vittük az apró sütiket, tortákat, rövid italokat, gyümölcsöket, de arra sem vették a fáradtságot, hogy ezekt utánpótolják ha épp kifogyott egy asztalról. Pedig ez nem a tulaj vette , hanem mi vittük és őket pedig fizettük a meg nem történt felszolgálásért.
Hát egyelőre ennyi, ami még így 4 év után megmaradt bennem tüskeként.
A Csónakház Mulatóról nem sokat tudok, egyszer ettem ott, tök fini volta kaja, de amikor mi néztük az esküvő helyszínéül, úgy emlékszem elég drága volt.
Üdv, sok sikert és sok boldogságot!!
Szia és nagyon köszi a választ! Próbáltam privátot írni, de sajnos nem sikerül. ...hát jól lehűtöttél, pedig ma már fel is hívott engem a tulaj (amunkahelyemen - elég rámenős), hogy na mi lesz, nem válaszoltunk azajánlatára... Elvileg ma vagy holnap dönteni fogunk, mert ma nézzükmeg a Csónakházat, ami tényleg drágább, csak az ételek nagyon jónaktűnnek Ott egyedül az a félő, hogy nincs külső rész. Bár ha esik azeső akkor sokkal jobb bent - bennem is felmerült ez a Hullámvendéglővel kapcsolatban. Milyen hónapban volt az esküvőtök? És hányan voltatok?Személyesen voltunk a Hullámban most vasárnap, és mesélte a tulaj(nagyon megnyerő volt különben), hogy volt egy lagzi amit elmosott azeső, még tűzoltót is kellett hívni a kidőlt egy kidőlt fához, de őkmegmentették a bulit, mert gyorsan megterítettek bent, és minden okévolt, a vendégek hajnalig táncoltak. Azt is mondta, hogy ők úgydolgoznak hogy 5 pincér van, tehát 20 főre jut 1 pincér, és errenagyon de nagyon odafigyelnek. Akkor lehet, hogy ez kamu... :( Húúúha.A légkondi nekem is eszembe jutott, ezek szerint nem érdekli őket...És milyen volt a kaja?? Mert, hogy őszinte legyek, én leginkább azzalkapcsolatban voltam (eddig) szkeptikus. Nem ettünk még itt soha, ésattól tartok hogy az ételek minősége nem lesz olyan amilyetszeretnénk. Pl. mondta a tulaj, hogy lehetne a desszertgyümölcskehely, fagyival, tejszínhabbal. Oké, de az is csak akkor jó,ha friss gyümölcs, és nem pedig konzerv, és a fagyi nem valami vizespor fagyi, hanem minőségi. Szóval én eddig ettől féltem, de a leveled után, már mástól is tartok.Nagyon szépen megköszönném, ha tudnál még írni a kaja minőségévelkapcsolatban is.
Üdv,
J.
Szia
Nem mi voltunk azok akiknél ez a nagy vihar volt, ők előttünk voltak 2 héttel. Emlékszem rájuk, mert együtt jártunk a templomba oktatásra és mesélték utólag,hogy annyira nagy vihar volt,hogy tán az összes étkészlet összetört stb... Nálunk csak ilyen csendes eső volt.
Mi kb. 55-en voltunk ,épp,hogy elfértünk bent.
A kajára nem emlékszem,hogy lett volna vele probléma. Megkérdeztem a férjem ő azt mondja szerinte jó volt. De azt tudom,hogy a másik vendéglőbe a kaja az tuti finom ,mert ott amikor 1-szer ettem az úgy ízlett,hogy még azóta is emlegetjük.
Itt pedig biztos átlagos volt, ha rossz lett volna arra tuti emlékeznék.
Engem nagyon bosszantott a pincérek semmit tevése.
Főleg, ha végig néztem az üresedő asztalokon, utána bementem a raktár-konyhába ott meg dőltek a tortát, aprósütik és arra nem voltak képesek,hogy tálcára felpakoljanak félóránként és kihordjanak belőle 1-1 jó adagot mindenhová.
Pedig ez már a nagy kaja után volt ,amikor a pincéreknek más dolguk nem lehetett.
Nálunk az volt a gond,hogy ezekre nem voltam felkészülve így nem volt senki aki ment volna a tulaj vagy a főpincérhez aztán noszogatta volna.
Ha ott rendezitek akkor beszéld le előre valakivel szüleiddel,testvér vagy valaki ,hogy rendszeresen menjen és figyeljen oda ezekre +légkondi stb... Ha valamit elhanyagolnak akkor kapkodják magukat, elvégre te nem keveset fizetsz és ők nem szívességből teszik a dolgokat.
Nekünk augusztusban volt a lagzi.
Akkor árban ez volt az egyik legjobb hely ott a környéken.
Ha van még valami kérdésed írj nyugodtan , üdv
Igaz régi kérdés, de hátha valakinek még jól jön a válasz.
Nekünk 2012 nyarán volt a hullámban az esküvőnk. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Az ételek finomak voltak, a pincérek folyamatosan jöttek-mentek, mi csak pozitívan tudunk nyilatkozni a helyről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!