Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mire emlékszik az esküvőjéből?
szinte mindenre. Oké, az anyakönyvvezető minden szavát nem tudnám felidézni, de azért mindenre.
Nekünk azért volt a ceremóniamester, hogy ne nekünk kelljen mindenre figyelni
Én szinte semmire sem, és sajnos nem azért, mert annyit ittam, a házasságomból sem emlékszem sokra, pedig 19 évig tartott.
Arra emlékszem, hogy a legjobb falatot tartogattam utoljára, és valami okosnak éppen akkor jutott az eszébe, hogy gyereket ültessen az ölembe, és addig ficánkolt, amig ráborította a colát a ruhámra. Kimentem a mosdóba menteni a lehetetlent, kissé rendbe hozni magamat, és mire visszaértem, leszedték a tányéromat.
(pedig jeleztem, hogy még nem fejeztem be az étkezést)
hiába, na -ócóó étterem, tanulatlan személyzet.
Mindez Újpesten, kb. negyven éve
Nekünk múlt héten volt. Mindenre emlékszem, megható volt a szertartás a templomban, állandóan párásodott be a szemem...jó volt a zene, a terem, a hangulat, sok sok sok jó barátom és kollegám ünnepelt velünk, a családról nem is beszélve. Olyan volt, amilyennek megálmodtuk. Semmi cece nem volt, de mindenki azt mondta, nagyon eredeti és hangulatos lagzi volt...
24-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!