Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mire emlékszik az esküvőjéből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mire emlékszik az esküvőjéből?

Figyelt kérdés
Nekünk 2 éve volt, de nekem egy csomó minden kiesett, túl sok dologra kellett figyelnem.
2015. aug. 5. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Mindenre.
2015. aug. 5. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Melyik eskuvombol? Mindharom tok jo volt, de a valasok sokkal jobbak. :D
2015. aug. 5. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

szinte mindenre. Oké, az anyakönyvvezető minden szavát nem tudnám felidézni, de azért mindenre.

Nekünk azért volt a ceremóniamester, hogy ne nekünk kelljen mindenre figyelni

2015. aug. 5. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Nem szokásom alkoholizálni, mindenre emlékszem, ahol jelen voltam és lényeges. (pl. azt, hogy kitől mennyi pénzt vagy melyik ajándékot kaptuk, arra nem emlékszem, mert ezek lényegtelen információk) Amikor nem voltam jelen, és fontos, arra meg ott a videó.
2015. aug. 5. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Én szinte semmire sem, és sajnos nem azért, mert annyit ittam, a házasságomból sem emlékszem sokra, pedig 19 évig tartott.

Arra emlékszem, hogy a legjobb falatot tartogattam utoljára, és valami okosnak éppen akkor jutott az eszébe, hogy gyereket ültessen az ölembe, és addig ficánkolt, amig ráborította a colát a ruhámra. Kimentem a mosdóba menteni a lehetetlent, kissé rendbe hozni magamat, és mire visszaértem, leszedték a tányéromat.

(pedig jeleztem, hogy még nem fejeztem be az étkezést)

hiába, na -ócóó étterem, tanulatlan személyzet.

Mindez Újpesten, kb. negyven éve

2015. aug. 5. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk múlt héten volt. Mindenre emlékszem, megható volt a szertartás a templomban, állandóan párásodott be a szemem...jó volt a zene, a terem, a hangulat, sok sok sok jó barátom és kollegám ünnepelt velünk, a családról nem is beszélve. Olyan volt, amilyennek megálmodtuk. Semmi cece nem volt, de mindenki azt mondta, nagyon eredeti és hangulatos lagzi volt...

24-N

2015. aug. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!