Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő? Esküvő! Minimálbérből.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő? Esküvő! Minimálbérből.

Figyelt kérdés

7 éve együtt vagyunk, most tervezzük az esküvőt. Azonban mind a ketten 90 körül keresünk. Ebből kellene összespórolni egy kis, sértődésmentes ünnepségre.

Sikerült már valakinek úgy, hogy a családban nem lett harag?

Főleg tapasztalatokat várok. Negatívkodók kíméljenek.

2015. aug. 2. 13:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ki sertodne meg? A csalad, mert nem vagjatok minuszba magatokat anyagilag, hogy ok ehesseenek? Nekem nagy lagzim volt, de ne azert mert a csaladi sertodestolmtartottam, hanem mert en ugy szerettem volna. Ebbol a fizetesbol egy szuk koru ettermi unnepseget tudok elkepzelni.(persze nem tudom mire koltotok, van e hitel gyerek stb.)
2015. aug. 2. 13:51
 2/23 anonim ***** válasza:
52%

Az, hogy ti egymást szeretitek alapvetően a ti kettőtök dolga.

Ha ennyire nagy probléma ez, akkor ne hívjatok meg senkit. A közelebbi ismerősöknek, bárátoknak, családnak pedig elmagyarázzatok a dolgot, a többi két érdekel.

Ha lesz lóvétok tarthattok úgyis bármikor összejövetelt bárkivel, nem értem mit kell ennyire felfújni ezt.

2015. aug. 2. 13:51
 3/23 A kérdező kommentje:
Egyes, s hitelünk se gyerekünk csak egy macskánk. Kettes. miért felfújás az mert két ember szeretnéösszekötni az életét? AZ én családom sajnos nagyon sértődős, a páromé nem, mert a szülein és a testvérén kívül senkivel sem tartja a kapcsolatot.
2015. aug. 2. 13:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben illik a családnak összedobni, ezért család.

Ha meg ez nem megy, akkor ketten szépen besétáltok, aláírjátok a papírokat azt' csókolom, le is van tudva, ha csesznek besegíteni, nehogymár megsértődjenek, ha meg igen akkor elmehetnek melegebb éghajlatra.

2015. aug. 2. 14:11
 5/23 A kérdező kommentje:
Na addig álljak én fél lábon. Maximum a dédikém,ő talán segítene, édesanyám utálj azt férfit akivel én össze szeretném kötni az élete, nem, hogy segítsen, de ehet még az esküvőre se jönne el....
2015. aug. 2. 14:13
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megoldható.

Menyasszonyi ruhának valami kis egyszerű, fehér nyári ruha. Egy csokorral, hajdísszel igazán romantikus, meghitt tud lenni:

[link]

[link]

A nagyobb divatáruházaknál kapsz fehér vagy törtfehér maxiruhát potom áron, amit aztán ha akarsz csipkével, fodorral, díszes övvel, pánttal, virággal, hímzéssel feldobhatsz, vagy megbízhatsz ezzel egy varrónőt. Esetleg egyszerűbb kis ruhát varrónővel is csináltathatsz olcsón.

pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ebéd, buli nálatok vagy rokonoknál egy nagyobb kertben, olyan ételekből, amiket előre elkészítetek:

- 1-2 féle leves (már előző este el lehet készíteni, másnap csak fel kell forralni)

- főételnek natúr vagy grill húsok és zöldségek, saláta, rizs, krumpli köret

- desszertnek pedig vagy készítetek ti tortát és aprósütiket, vagy meg is kérhetitek a rokonságot, hogy mindenki hozzon nászajándék helyett egy tálca sütit! + sok gyümölcs :))

A kerti lagzikat is nagyon aranyosan ki lehet dekorálni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 2. 14:19
 7/23 A kérdező kommentje:
Ez igazán barátásgos.. lenne:) Gondolkoztunk miis ilyesmiben se sajnos senkinek sincs kertje. tényleg csóró egy család vagyunk:d Mindenki egyszobás kis garzonban lakik, így ha erre kerülne a sor, mindenképpn bérelni kellene valami helyet.
2015. aug. 2. 14:23
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezősködjetek körbe olyan helyeken, ahol van park, kert, hogy kibérelhetnétek-e ilyen célra. Lehet meglepő, de még golfpályákat és hasonlókat is ki lehet bérelni, sokan akarnak csupán szabadtéri lagzit zárt helység vagy vendéglő/étterem nélkül. Nézzetek utána, szerintem maga a park vagy kerthelyiség bérlése egyáltalán nem olyan drága, mint a teremé, viszont sokkal romantikusabb és több lehetőség van benne.
2015. aug. 2. 14:32
 9/23 A kérdező kommentje:
Felvetem a lehetőséget, aztán reméljük alakul valami.:)
2015. aug. 2. 14:33
 10/23 anonim ***** válasza:
76%
10 fős esküvőnk volt. 100 alatt volt, ruhástól, vacsistól, mindenestől. Kaja előre kérve, számolv. Ruha egy nyári volt, de szép. Zene mp3-ról. A képeket egy barát csinálta telefonnal. Kamerát kaptunk kölcsön,állványon állt végig. Nem volt dáridó, de szép volt, meghitt.
2015. aug. 2. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!