Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol kapok 30. 0000ezerért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BMaya kérdése:

Hol kapok 30. 0000ezerért menyasszonyi ruhát, Pest környékén?

Figyelt kérdés

Betty szalon??Fehér gyémánt?

Felül pántos-köves,alul tüll ruáth szeretnék!

2015. júl. 22. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
9, mielott ilyeneket irsz, elobb gondolkoznal el azon, hogy nem mindenki teheti meg, hogy szazezreket adjon ki egy ruhaert. Raadasul ha nem ertesz hozza, ne alkoss velemenyt... A 100ezres es a 30-40 ezres ruha anyaga kozott semmi minosegbeli kulonbseg nincs. A kulonbseg az bizony valahol 200 folott kezdodik! Igen is, talalni szep ruhat ennyiert. Az enyem 40 ezer es csodaszep ruha! Korabban feltettem rola egy kepet es szinte mindenki azt irta, hogy szep es felvenne az eskuvojere. Senki nem mondta, hogy ez egy hulladek es azt se, hogy ezt biztos potom penzert vettem!
2015. júl. 23. 07:15
 12/13 anonim ***** válasza:
30 ezerért is lehet kapni, bár az tényleg nem sok. Próbáld meg a használt ruhák között a Boglárkában...
2015. júl. 24. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Én januári szalon kiárusításon vettem.

Ezt barátnőm ajánlotta, de végül nem néztem meg: [link]

2015. júl. 26. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!