Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pest megyében hol találok olcsó menyasszonyi ruhakölcsönzőt ahol azért szép ruhák vannak?
Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 21:36
1/11 anonim válasza:
Relatív kinél mi az olcsó.. te mire gondoltál??
2/11 anonim válasza:
Nem tudom Pest megyén belül merre lakhatsz, de Nagykátán olyan szép ruhák vannak! :) Az ár tényleg relatív.
3/11 anonim válasza:
Leginkább szerintem Budapesten, erzsébet és teréz körút minden második kapubejában van kölcsönző. Végig kell járni, egytől egyig. Én szalagavatóra néztem ruhát, és minden egyes szalonban voltam. Egyetlen egy volt az,amiről az első ránézésre tudtam,hogy ebben fogok táncolni.:) Úgyhogy Hajrá!!:)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Árban max 70e ft amennyit még tudnék rákölteni de ha olcsóbban lenne az szupi lenne!
2009. febr. 8. 16:55
5/11 anonim válasza:
És Pest megyén belül hol keresnél?
6/11 A kérdező kommentje:
Fót,Dunakeszi Vác,Gödöllő stb!Inkább az északi részen!Újpesten vagy zuglóban is keresnék!
2009. febr. 10. 00:12
7/11 anonim válasza:
Szia!
Már itt elmlítették a kötútat, ahol tényleg egymást érik a kölcsönzők szerintem érdemes egy napot rászánni és bejönnöd ideáig.
Kolleganőmnek most lesz az esküvője a héten, ő bár 2008-as modellt,tehát nem 2009-eset választott és kölcsönzési árban odaadták neki a ruhát + bolerót.
Szerintem 70 000 Ft-ért már nagyon szép ruhákat találsz és érdemes figyelni a szezonváltási akciókat is.
8/11 anonim válasza:
Szerintem Pesten a Fehér Szalon a legjobb. Én sokat kajtattam egy elképzelést, a drágább helyeken is 1-2 olyasmi volt. Itt meg kb.10-et mutatott a hölgy. És még 50.000ért meg is vehettem volna (régebbi modell volt, ki akarták szórni). Szóval, ott kezdjed szerintem.
9/11 anonim válasza:
Mirmy szalon a körúton. Swarovski-val díszített ruhám volt szalagavatón,az alján pedig francia csipke. Ez volt álmaim ruhája.
10/11 anonim válasza:
Szia!
Én Veresegyházon foglalkozom méretre varrással, és eladással, ha érdekel szívesen megadom az elérhetőségem.
Van honlapom is, ahol megnézheted a munkáimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!