Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet Budapesten vagy max. Pest megyében esküvői ruhát varratni olyan 50-70. 000 Ft között? Tudnátok ajánlani?
2013. okt. 28. 13:38
1/14 anonim válasza:
szia! szerintem nézd meg az araonline.hu oldalt. szép ruhák vannak, a lányzó varrja őket, és kombinál is. Vannak ruhák olcsón, kérdezz utána, azzal nem vesztesz szerintem.
2/14 anonim válasza:
Miért nem rendeled meg a linkelt ruhát? XE valutaátváltó szerint 47ezer párszáz forintba kerülne átszámítva, megadhatod a méreteidet pontosan, és a postaköltséget már tartalmazza az ár.
3/14 anonim válasza:
Szerintem is az araonline! Nekem is onnét volt a ruhám
4/14 A kérdező kommentje:
Először én is erről az oldalról akartam rendelni, de rengeteg negatív visszajelzést olvastam, hogy ezek mind Kínában készülnek, a kapott ruha egyáltalán nem olyan, mint a képen, nem pontos a méret, nem a leírt anyagokból készülnek, és az ígért garancia egyenlő a nullával, mivel nem tudod érvényesíteni...
2013. okt. 28. 22:55
5/14 anonim válasza:
Biztos erről beszélsz? Helyben varrja őket a csaj
6/14 anonim válasza:
Előző vagyok, ezeket én egy másik helyről olvastam, talán Rubin Szalon a neve amiről ezt olvastam.
Az araonline Pomázon van, többször mész próbálni, a félkész ruhát, hogy teljesen passzoljon rád. Ezért is lehetetlen, hogy kínában készüljön és meglepetés legyen az alapanyag, hisz látod folyamatosan.
7/14 anonim válasza:
1. vagyok. Én nem onnan varrattam végül időhiány miatt, de én beszéltem a lánnyal telefonon, és ő varrja őket. Méretet vesz, 4-6 hét mire elkészül.
8/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, bocsi, a második hsz-re írtam az előbbi kommentemet. Mármint, hogy miért nem onnan rendelem, ahonnan a linkeltem a ruhát...Mert az egy kínai oldal.
A többi ötletet pedig köszönöm, utána fogok nézni :)
2013. okt. 29. 14:52
9/14 anonim válasza:
:D
Hát akkor jól félreértettünk:)
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Múlt csütörtökre bejelentkeztem több helyre is, az első az araonline volt, de már nem is mentem máshova!!! Szuper lesz :)
2013. dec. 8. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!