Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépen dolgozó esküvői ruha varrónőt ismertek? Pest megyében és Budapesten.
Olyan varrónőre lenne szükségem, aki a végletekig türelmes, nagyon szépen dolgozik, és segít megtalálni azt is, hogy mi az, ami a legjobban áll nekem, mert totálisan össze vagyok zavarodva...
Na és az árkategória sem utolsó...
Barátnőm ruháját ő varrta, gyönyörű volt!
Abszolút mindenre vevő, meghallgat és pont olyanra csinálja a ruhát mint szeretnéd, legalábbis barátnőmnél így volt, csak dícsérni tudjuk!
Szintén őt tudom ajánlani, én nála csináltattam, iszonyú kedves, a hatszázadik variácónál sem morog :)
Menyasszonyi + menyecske ruha + szütyők + fátyol + próbák útiköltsége = kb 90.000 Ft
Mondjuk nem volt extra sok anyag a ruhában, egy réteg volt csak, nyilván, ha több anyag van, akkor többe kerül.
Ja, 3 éve volt az esküvőnk.
Szia!
Én nála varrattam, igaz Várpalotán van, de nekem megérte 100 km-t autózni érte. Álmaim ruháját varrta meg, 2008-ban, 75 000 Ft-ért. Szerintem már akkor sem tudtam volna ennyiért bérelni.
A vendégkönyvben mi benne vagyunk, 2007-es esküvőknél keresd, de az összes ruhát ami ott van, ő készitette.
Ez vicces (illetve inkább magáért beszél) azért, h mindenki elsőre őt ajánlotta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!