Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lazán vettük itt a dolgokat, szeptemberre el lehet mindent
intézni azért, ugye?
Figyelt kérdés
Durván van egy hónap és egy kicsivel több,hogy megszervezzem a pici esküvőnket,eddig nem sok minden történt :) Ha megvan a hely,kaja,ital,dekorost augusztusban leszervezem,akkor már csak az én ruhám van vissza,fodrász,sminkes,fotós,jövő hónapban a virágost is le tudom szervezni,nem vagyok elkésve ugye ? 20 ember max. A ruhától tartok egy kicsit,de 1hónap alatt csak találok olyat ami tetszik,nem ? :) Megyeszékhelyen élek,nem hinném hogy ezer esküvő van egy nap.
Kedves 9-es! Attól, hogy nem szerveztem az esküvőmet egy évig, amin mint említettem 30 ember vett részt, még boldogan élek a férjemmel, immár lassan húsz éve. Rajtam kívül meg még jópár embernek sikerült összehoznia a kis esküvőjét egy-két hónap alatt. Amúgy meg nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy meg lehet-e szervezni egy kis létszámú esküvőt másfél hónap alatt és igen, meg lehet. Amúgy meg sok boldogságot kedves Kérdező, ha házasodsz, ha nem, nem ezen múlik a dolog.
2015. júl. 16. 23:18
13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es,mindenképp megírom majd mi történt :)
2015. júl. 16. 23:20
14/26 anonim válasza:
Rendben, csak nyugi, főleg ne írogass ide, mert csak felhúzod magad, én már nem is nagyon kérdezek vagy válaszolok, mert mindenki mindenbe beleköt.
2015. júl. 16. 23:32
15/26 anonim válasza:
Mar ne haragudj, de pont te irod, hogy mindenki mindenbe belekot, mikor te jossz azzal, hogy nem tudod, mit lehet egy eskuvon honapokig szervezni... Nez mar magadba, mielott masokra mutogatsz.
En egy szoval nem mondtam, hogy nem lehet boldog az ember egy osszecsapott eskuvo utan...
Kerdezo, szervezzed nyugodtan, bar ha nem vagy eskuvoparti, akkor nem ertem, miert nem mesz el 2 tanuval, aztan szevasz tavasz, vagy hagyod az egeszet a francba. Csak azert erdekelne, mert egy eskuvo az bizony egy valag penzbe bele kerul es ha mar kidobod a penzt egy olyan dologra, amit nem is preferalsz igazan, akkor legalabb csinalnad meg az esemenyt normalisan, meg ertesitened az embereket idoben. Ja es tovabbra is fenntartom: amelyik fotosnal te a kovetkezo legalabb 3 honapban szabad idopontot talalsz, annal a fotosnal jobban teszed, ha inkabb telefonnal fotozzatok magatokat, mert nem hiaba nincs meg tele az illeto naptara!
2015. júl. 17. 00:35
16/26 A kérdező kommentje:
A fotós családtag,ez nem gond,de minél inkább beidegesedek,tényleg az lesz a vége hogy csak két tanús lesz,vagy nem lesz semmilyen,mert már a párommal is összeveszünk mindenen :) Lehet még szakítunk is mire odaérünk.
2015. júl. 17. 00:49
17/26 anonim válasza:
Azért az kicsit vicces, hogy 8 ill. közel húsz év távlatából beszéltek ostobaságokat és meg vagytok róla győződve, hogy igazatok van. A fotós családtaggal meg 99%, hogy elégedetlen leszel. Egyébként szerintem ne idegeskedj ezen, de ha kérdezel fogadd el, hogy érkezhetnek olyan válaszok is amikkel nem értesz egyet/ nem tetszenek. Majd rájössz tapasztalati úton.
2015. júl. 17. 01:04
18/26 anonim válasza:
Ha valaki egy évvel az esküvő előtt elkedzi leszervezni a dolgokat, az nem azt jelenti, hogy minden áldott nap ezen pörög, értsétek már meg!!
Nekünk is szeptemberben lesz egyébként...az időpontokat, az éttermet és a fotóst már lefoglaltuk decemberben, hogy biztosan az az étterem legyen, amit mi szeretnénk, biztosan az a fotós legyen, akit mi szeretnénk, biztosan az az időpont legyen, amit mi szeretnénk. Egyszerűen nem akartam abból választani szolgáltatót, ami marad.
Valaki írta, hogy 2 hónappal előtte tudott időpontot foglalni...lehet, hogy pont szerencséd volt. Mint említettem, mi tavaly decemberben foglaltuk le a polg. hivatali időpontot és a kinézett napra már csak 2 szabad időpont volt. Ezt nem lehet előre kiszámítani.
2015. júl. 17. 08:36
19/26 anonim válasza:
Nyilván nem mindenki mindennap ezzel foglalkozik, aki egy évvel előtte elkezdi szervezni az esküvőjét. Viszont akkor is fenntartom, hogy ha az étterem le van foglalva, időpont megvan, akkor két hónap alatt simán el tud mindent intézni egy kis esküvőre. Nyilván nem arra gondoltam, hogy ha valaki otthon akar legyártani 150 db meghívót, vagy limuzint akar bérelni.
2015. júl. 17. 09:00
20/26 anonim válasza:
hónapokig szervezni mit lehet? Különleges helyszín a polgárihoz amihez engedélyeket kellett beszerezni a jegyzőtől kikötve, hogy aznap sem előttünk sem utánunk nem lehet házasságkötés, mert azt nem szeretnénk...egy adott templom és egy adott pap..kikötve, hogy egész nap ne legyen esketés csak nekünk :-) helyszín..dekoros..csokiszökőkút..koktélbár...limuzin..köszönőajándék csináltatása egyedileg minden vendégnek névre szólóan..3 betanult tánc amit már decemberben elkezdtünk tanulni tánctanárral..az egész szálloda lefoglalása ahol az esküvő lesz a vendégeink részére ott alvással...öltöny csináltatása örömapának/vőlegénynek..menyasszonnyi ruha..koszorúslányok ruhája...vőféllyel egyeztetések..zenekar lefoglalása..lánykikéréshez kellékek, mivel feldíszítjük a házat + állófogadás ahova pincéreket is hívunk...rendőrséggel leszervezni az útvonalzárat és rendőri kíséretet, mert az is kell ám :-) Virágos...ceremóniára homokszórás amihez különleges gravírozott üveg lesz...gyűrűk gravíroztatása...tűzijáték éjfélkor...meghívóinkat is külföldről rendeltük..hát van mit szervezni hónapokig :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!