Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lazán vettük itt a dolgokat, szeptemberre el lehet mindent intézni azért, ugye?
25 főre
1,5 hónapja jelentkeztünk (Gödöllő) be és kaptunk időpontot a kívánt napra és órára. 2 hete vettem meg a ruhám, tegnap a páromét, az éttermet 3 hete néztük meg és mondtuk,hogy jövünk.Jövőhéten kerül kifizetésre az étterem és küldjük el a meghívókat. Fodrászt annyira nem akarok (Hugom megcsinálja), max vmi körmöt csináltatni. Dekor sem nagyon foglalkoztat max pár asztal dísz, 25 fő előtt úgy gondolom nem kell annyira parádézni,mint 350 fő előtt. Letisztult, lényegre törő esküvő és vacsora lesz. Nem 8 órán át tartó dínom-dánom.
Amint meglesz a pénz, rendelek süteményeket a nagy napra, meg tortát (3-4 db-t).
A ruhám nem kifejezetten esküvői,de ezt csak akkor tudja az ember,ha mondom neki,különben nem mondja meg róla senki. Nincs benne abroncs, sukár gyémánt berakás, csattogós lepke,autós üldözés. Egyszerűen csodás.
Tehát a kifejezetten szalonos ruha beszerzése nem tudom mennyi időt vesz igénybe. Én konkrétan bementem egy ruha varró szalonba, ott jól megnevetettek (90-ezerért megvarrják,de nem vihetem haza), aztán Ázsia center Maggie Bridal...hagyjuk, végül egy alkalmi ruhaüzletben ráleltem.
Ha tudod hova miért kell menni, akkor nem lesz gond.
Hát nem tudom...a szeptember azért elég népszerű hónap esküvő szempontjából. Mi is év eleje óta szervezzük a miénket. De ezt ne úgy értsd, hogy minden nap foglalkozunk vele, de például a fotóst januárban lefoglaltuk, mert tudtuk, hogy őt szeretnénk és nehogy valaki másnak odaígérkezzen.
Amúgy meg azért intéztem/intézek mindent időben, hogy ne maradék elven kelljen válogatnom. Mi is megyeszékhelyen élünk, és májustól szeptemberig minden szombaton több esküvő is van.
7-es. Mit lehet honapokig szervezkedni???
- normalis esetben a vendegeknek illik kb 5-6 honappal, de akar egy evvel is elore szolni, mert egy reszt sokaknak az ajandekra valot ennyi idobe is bele telik osszesporolni. A masik meg az, hogy rengetegen mennek szeptemberben nyaralni, mert akkor mar sok hely olcsobb.
- aki semennyire nem tud tancolni (pl en), de szeretne ejfelkor keringozni egyet a ferjevel (pl en), annak nem 2 ora megtanulni tancolni. Arrol ne is beszeljunk, hogy melo utan egyszeruen keptelen vagyok meg erre is energiat szanni, tehat igen is, honapokba telik megtanulnom keringozni.
- aki nem teheti meg, hogy minden szirszart megvegyen, megrendeljen, bereljen, de azert szeretne szep meghivot, autodiszt, ultetokartyat, stb, annak munka es haztartas mellett szinten honapokba telikmindent legyartani. Persze, ossze is lehet hanyni a dolgokat 5 perc alatt, csak az olyan is...
- mi decemberben kezdtuk szervezni az idei augusztusi eskuvonket. Mindenhol neztek rank, mint birka az ujkapura, hogy mit akarunk, mar minden idopont elfogyott. Fotost meg egy honappal elotte keresni kesz lehetetlenseg. Az osszes normalis fotos foglalt mar nem napok, nem hetek, hanem honapok ota!
Ja es az egy dolog, hogy a vendegek tesznek ra, milyen szinu a szalveta. Engem az erdekel, hogy ha en belepek az etterembe, ott minden olyan legyen, amilyennek megalmodtam. Ha en lila szalvetat almodok meg, akkor lila lesz akkor is, ha a vendegek csak a segguket fogjak vele torolgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!