Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lazán vettük itt a dolgokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lazán vettük itt a dolgokat, szeptemberre el lehet mindent intézni azért, ugye?

Figyelt kérdés
Durván van egy hónap és egy kicsivel több,hogy megszervezzem a pici esküvőnket,eddig nem sok minden történt :) Ha megvan a hely,kaja,ital,dekorost augusztusban leszervezem,akkor már csak az én ruhám van vissza,fodrász,sminkes,fotós,jövő hónapban a virágost is le tudom szervezni,nem vagyok elkésve ugye ? 20 ember max. A ruhától tartok egy kicsit,de 1hónap alatt csak találok olyat ami tetszik,nem ? :) Megyeszékhelyen élek,nem hinném hogy ezer esküvő van egy nap.
2015. júl. 16. 12:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
Háát necces...Mi 2014 november óta szervezzük a 2015 júliusi esküvőnket :-) Már csak 2 hét de még mindig van pár apró elintézni való..igaz mi kb 180-an leszünk..és lesz minden extra :-) Ha megvan a hely, kaja, pia, időpontjaitok, meghívók dekoros, fótós videós, vőfély és már csak a többi hiányzik akkor lehetséges
2015. júl. 16. 13:09
 2/26 anonim ***** válasza:
Szerintem simán meg lehet csinálni ennyi idő alatt, a nagy része már így is megvan.
2015. júl. 16. 13:46
 3/26 anonim ***** válasza:
14%
öööööö, elnézést, de... khmmmm... eddig mi a szrt csináltatok? 1 hónap alatt??? 7 hónapja szervezem a miénket, 1 hónap van hátra és kva sok teendőm van még!!
2015. júl. 16. 14:14
 4/26 anonim ***** válasza:
63%

25 főre

1,5 hónapja jelentkeztünk (Gödöllő) be és kaptunk időpontot a kívánt napra és órára. 2 hete vettem meg a ruhám, tegnap a páromét, az éttermet 3 hete néztük meg és mondtuk,hogy jövünk.Jövőhéten kerül kifizetésre az étterem és küldjük el a meghívókat. Fodrászt annyira nem akarok (Hugom megcsinálja), max vmi körmöt csináltatni. Dekor sem nagyon foglalkoztat max pár asztal dísz, 25 fő előtt úgy gondolom nem kell annyira parádézni,mint 350 fő előtt. Letisztult, lényegre törő esküvő és vacsora lesz. Nem 8 órán át tartó dínom-dánom.

Amint meglesz a pénz, rendelek süteményeket a nagy napra, meg tortát (3-4 db-t).

A ruhám nem kifejezetten esküvői,de ezt csak akkor tudja az ember,ha mondom neki,különben nem mondja meg róla senki. Nincs benne abroncs, sukár gyémánt berakás, csattogós lepke,autós üldözés. Egyszerűen csodás.

Tehát a kifejezetten szalonos ruha beszerzése nem tudom mennyi időt vesz igénybe. Én konkrétan bementem egy ruha varró szalonba, ott jól megnevetettek (90-ezerért megvarrják,de nem vihetem haza), aztán Ázsia center Maggie Bridal...hagyjuk, végül egy alkalmi ruhaüzletben ráleltem.

Ha tudod hova miért kell menni, akkor nem lesz gond.

2015. júl. 16. 14:19
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...a szeptember azért elég népszerű hónap esküvő szempontjából. Mi is év eleje óta szervezzük a miénket. De ezt ne úgy értsd, hogy minden nap foglalkozunk vele, de például a fotóst januárban lefoglaltuk, mert tudtuk, hogy őt szeretnénk és nehogy valaki másnak odaígérkezzen.

Amúgy meg azért intéztem/intézek mindent időben, hogy ne maradék elven kelljen válogatnom. Mi is megyeszékhelyen élünk, és májustól szeptemberig minden szombaton több esküvő is van.

2015. júl. 16. 14:30
 6/26 A kérdező kommentje:
Mindenképpen meg fogom írni hogy sikerült ennyi idő alatt :) Köszi :) Persze ha ruhám nem lesz,akkor esküvő se,azt is megírom :)
2015. júl. 16. 15:22
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyolc éve volt az esküvőnk, mi az augusztus 20-i héten jelentkeztünk be az anyakönyvvezetőhöz és október 13-án volt az esküvőnk. Harmincan voltunk. Mindent sikerült időben lefoglalni, megszervezni, ruhát megvettem, igaz Pesten, de a saját városomban nem is akartam, mert kb. három szalon van, ott is hülyén néztek rám, mert nem kölcsönözni akartam. Simán el lehet intézni mindent, soha nem értettem, hogy mit lehet hosszú hónapokig szervezni egy esküvőn. Ha az étterem, meg a időpont megvan, a többi már csak részletkérdés. Mondjuk én nem tipródtam azon, hogy rózsaszín legyen-e a szalvéta vagy türkizkék és most nem akarok senkit megbántani, de a vendégek nagy részét ez marhára nem érdekli.
2015. júl. 16. 15:56
 8/26 anonim ***** válasza:
49%
Lehet szerencséd, de ha pl. pont az a fotós foglalt az adott dátumra akit Ti szeretnétek akkor baromi csalódott leszel. Egy évet érdemes rászánni a szervezésre és ami fontos legalább azt időben elintézni. Nálunk már a 2017-es foglalások kezdődnek...
2015. júl. 16. 16:29
 9/26 anonim ***** válasza:
44%

7-es. Mit lehet honapokig szervezkedni???

- normalis esetben a vendegeknek illik kb 5-6 honappal, de akar egy evvel is elore szolni, mert egy reszt sokaknak az ajandekra valot ennyi idobe is bele telik osszesporolni. A masik meg az, hogy rengetegen mennek szeptemberben nyaralni, mert akkor mar sok hely olcsobb.

- aki semennyire nem tud tancolni (pl en), de szeretne ejfelkor keringozni egyet a ferjevel (pl en), annak nem 2 ora megtanulni tancolni. Arrol ne is beszeljunk, hogy melo utan egyszeruen keptelen vagyok meg erre is energiat szanni, tehat igen is, honapokba telik megtanulnom keringozni.

- aki nem teheti meg, hogy minden szirszart megvegyen, megrendeljen, bereljen, de azert szeretne szep meghivot, autodiszt, ultetokartyat, stb, annak munka es haztartas mellett szinten honapokba telikmindent legyartani. Persze, ossze is lehet hanyni a dolgokat 5 perc alatt, csak az olyan is...

- mi decemberben kezdtuk szervezni az idei augusztusi eskuvonket. Mindenhol neztek rank, mint birka az ujkapura, hogy mit akarunk, mar minden idopont elfogyott. Fotost meg egy honappal elotte keresni kesz lehetetlenseg. Az osszes normalis fotos foglalt mar nem napok, nem hetek, hanem honapok ota!

Ja es az egy dolog, hogy a vendegek tesznek ra, milyen szinu a szalveta. Engem az erdekel, hogy ha en belepek az etterembe, ott minden olyan legyen, amilyennek megalmodtam. Ha en lila szalvetat almodok meg, akkor lila lesz akkor is, ha a vendegek csak a segguket fogjak vele torolgetni.

2015. júl. 16. 19:21
 10/26 A kérdező kommentje:
Na úgy behergeltem magam az egészen,hogy nem érdekel az egész,nem akarok semmiféle esküvőt sem ! Mindent lemondok,nem érdekel,eddig se voltam esküvőpárti.Max. egyszer lesz 2tanús,aztán szevasz tavasz.
2015. júl. 16. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!