Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvő téma csak errefelé jár veszekedéssel?
Figyelt kérdés
Van aki templomosat akar, nagy lagzival... D=
Meg van aki tengerpartisat, naplementéset, kis szűk baráti körrel... *-*
hát nem tudom... fiú létedre a "cuki" szót használni... nem biztos, hogy nektek való az esküvő még...
2015. júl. 15. 14:06
12/21 anonim válasza:
erősen kétlem, hogy fiú lenne a kérdező. Na meg azt is, hogy 18 éves. inkább 14!
2015. júl. 15. 14:26
13/21 anonim válasza:
Mi még nem tervezzük komolyabban az esküvőt a párommal, de már párszor szóba került a téma. Nem hiszem, hogy nagyon lenne min veszekednünk ezzel kapcsolatban, mivel hasonlóan gondolkodunk és kb. ugyanúgy képzeljük el mindketten. A legnagyobb nehézséget majd csak a távolság legyőzése okozza, hogy melyikünk családját, barátait utaztassuk, mert 80 km-re vannak egymástól. Egyébként meg templomi esküvőt szeretnénk, mert hívők vagyunk mindketten és nem nagy olyan túl nagy lagzival, mert a kettő nem feltétlen függ össze. Egyébként meg nő létemre engem hidegen a hagy a dekoráció kérdése, meg hogy passzolni fog-e a lufi színe a csokorhoz és társai, tehát nem hiszem, hogy az őrületbe fogom kergetni a páromat...
2015. júl. 15. 14:54
14/21 anonim válasza:
18 évesen korán van még ehhez, annyi minden változhat...
amúgy meg lehet kompromisszumokat is kötni, te ebből engedsz ő abból...
2015. júl. 15. 16:35
15/21 A kérdező kommentje:
Miért gondoljátok hogy nem vagyok tizennyolc éves, és férfi nemű? :D
Csak hogy tisztázzuk, attól hogy valaki tízévesként viselkedik, még a kora lehet akár száz is.
Egyébiránt, nem fogok kompromisszumot kötni, és soha az életbe nem megyek templomba.
Neki pedig nem tetszik ez az elhatározásom, és hogy nekem inkább a cuki, naplementés, tengerpartos esküvő jön be. Plot twist: ez még olcsóbban jön ki, mint egy bazinagy lagzis templomos undorítóság.
2015. júl. 15. 17:17
16/21 curáku válasza:
Mondtam..nőjj fel(és most nem feltétlen a korod miatt mondom). Ezt minden bizonnyal a legtöbben értik, ha te nem, akkor majd egyszer eljön annak is az ideje.
2015. júl. 15. 17:23
17/21 anonim válasza:
kisfiam (vagy inkább kislányom), kva korán van még neked, hogy ezen gondolkozz...
2015. júl. 15. 17:24
18/21 A kérdező kommentje:
Na ezért tartom az embereket - általánosságban - ennyire c:
2015. júl. 15. 17:28
19/21 anonim válasza:
"Egyébiránt, nem fogok kompromisszumot kötni.."
Akkor alkalmatlan vagy a házasságra. Nem gond, van ilyen, nem egy.. Ráadásul csak végletekben tudsz gondolkodni: van a 350 fős lagzi, meg a "cuki" kis tengerpartos. Bár stílusodból ítélve tényleg nem lehetsz több 16-nál, és valószínű, hogy lány vagy, mert a férfiak nem szoktak így hisztizni ilyenek miatt, mint te. :))
Ne aggódj, mindjárt vége a nyárnak és kezdődik az iskola, hogy ne unatkozz. :))
2015. júl. 15. 17:59
20/21 anonim válasza:
Kérdező, szerintem nincs baj a tengerparti esküvővel, és a párodnak is joga van vágyni arra, amire vágyik. A baj az, hogy nem szeretitek egymást eléggé ahhoz, hogy ne csak magatokat, hanem a másikat is boldoggá akarjátok tenni. Akkor nem veszekednétek, hanem azon gondolkodnátok, hogyan teljesülhetne mindkettőtök vágya. Akinek fontos a házasság (márpedig mindketten házasságpártinak tűntök..), ott az eskü lényege, hogy megerősítse a kapcsolatot, mindkét fél biztos lehessen döntése helyességében, ami például egy esküvő részleteiről való megegyezést jelenti. Nem szabadna kényszerítenetek egymást semmire, és a másik igényeit pont ugyanolyan fontosnak kellene éreznetek, mint a sajátotokat. Erről szól ugyanis a harmonikus párkapcsolat. Ha nem kötsz kompromisszumot, azzal megfosztod a párodat valamitől, ami boldoggá tenné, tehát nem értél még meg a házasságra. (Ugyanígy fordítva is.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!