Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvő téma csak errefelé jár veszekedéssel?
Van aki templomosat akar, nagy lagzival... D=
Meg van aki tengerpartisat, naplementéset, kis szűk baráti körrel... *-*
Van aki egyáltalán nem akar.... D=
Hamar összelehet kapni ezen :DDD
18/F
Mi is úgy vagyunk, mint az ötös. Megbeszélünk dolgokat, nem veszekszünk. És leginkább mi is teljes egyetértésben vagyunk.
Egyébként 18 évesen miért zavar, hogy mások veszekednek?
Mi nem veszekszünk rajta csak még nem döntöttük el, hogy nagy lagzi legyen vagy szűk család, mivel a szűk család is összesen kettőnknek 35-40 fő. (nagyszülők, nagybácsik, nagynénik, elsőfokú unokatesók) És nem mindegy, mivel a szűk körre egy éven belül meglenne a pénz, a nagy lagzi meg minimum 100-150 fő, mert a nagyszülőknek 4-5 testvére volt mindenhol, így elég nagy a család és tartjuk is a kapcsolatot, szóval arra meg még kéne 2-3 év és gyerekként én még nagy esküvőről álmodtam, páromnak is ez a "normális" esküvő, nem kastély és egyéb marhaságok, hanem, hogy az egész család együtt van akár egy falusi művházban.
Egyébként akik már az esküvőn összevesznek jobb ha nem házasodnak. Mi lesz még később? Pl ha gyerek lesz?
Az én álmom a tengerpartos, naplementés, cuki kis családias hangulatú esküvő lenne... De neki jobban bejön a nagy lagzi, a templom...
Én előbb gyilkolom le magam mintsem templomban esküdjek.
És egyébként minden másban egyetértünk, sose volt veszekedés, csak ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!