Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvő téma csak errefelé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvő téma csak errefelé jár veszekedéssel?

Figyelt kérdés

Van aki templomosat akar, nagy lagzival... D=

Meg van aki tengerpartisat, naplementéset, kis szűk baráti körrel... *-*

Van aki egyáltalán nem akar.... D=

Hamar összelehet kapni ezen :DDD

18/F

2015. júl. 15. 12:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kik kapnak össze ezen?
2015. júl. 15. 12:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Párok...?
2015. júl. 15. 12:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismerek egy párt sem, aki ezen összeveszne.
2015. júl. 15. 12:45
 4/21 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván mindenkinek van egy elképzelése, és mentalitás kérdése is, kinek mit jelent az esküvő. Én azon borulnék meg nagyon, ha templomba akarna hurcolni a párom. Nem csupán ateista vagyok, de komoly ellenérzéseim is vannak egynémely vallással (pl. kereszténység) szemben. Egy kivételével minden exem (és a jelenlegi párom is) elfogadta, hogy én nem tartom valószínűnek, hogy férjhez menjek, mert nem érdekel a dolog. (Nekem az elköteleződés a közös lakás és gyerekek, ez utóbbi pl. tartósabban összeköt, mint a házassági papír.) Ha ő nagyon akarja, akkor meglátjuk, de a férfiak jelentős része nem szokott tíz körömmel ragaszkodni a házassághoz. Azt viszont nem értem, mikor idegenek esnek egymás torkának, és győzködik egymás, holott ez kizárólag két ember döntése kell, hogy legyen. Illik elfogadni, ha valakinek más az ízlése.
2015. júl. 15. 12:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Akik ezen veszekednek, azok ne is házasodjanak össze. Mi teljes egyetértésben vagyunk minden téren a párommal. Az utóbbi 8 hónapunk az esküvőnk szervezésével járt. Egyetlen egyszer kaptunk össze, akkor is azon, hogy párom olyan nehezen indult neki az öltönyvásárlásnak, hogy kénytelen voltam keményebbre venni a figurát és elcibálni az üzletekbe, hogy végre megvegyük a harci díszét. De azt se nevezném veszekedésnek.
2015. júl. 15. 13:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi is úgy vagyunk, mint az ötös. Megbeszélünk dolgokat, nem veszekszünk. És leginkább mi is teljes egyetértésben vagyunk.

Egyébként 18 évesen miért zavar, hogy mások veszekednek?

2015. júl. 15. 13:06
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek, segíts, nagyon öreg vagyok már, 10 évvel idősebb vagyok nálad és nem értem én ezeket a mai írásjeleket, amiket ti tinik használtok :( A D= jelölést magyarázd már meg. Mi a franc ez??? Ez most menőbb, mint az XD?
2015. júl. 15. 13:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem veszekszünk rajta csak még nem döntöttük el, hogy nagy lagzi legyen vagy szűk család, mivel a szűk család is összesen kettőnknek 35-40 fő. (nagyszülők, nagybácsik, nagynénik, elsőfokú unokatesók) És nem mindegy, mivel a szűk körre egy éven belül meglenne a pénz, a nagy lagzi meg minimum 100-150 fő, mert a nagyszülőknek 4-5 testvére volt mindenhol, így elég nagy a család és tartjuk is a kapcsolatot, szóval arra meg még kéne 2-3 év és gyerekként én még nagy esküvőről álmodtam, páromnak is ez a "normális" esküvő, nem kastély és egyéb marhaságok, hanem, hogy az egész család együtt van akár egy falusi művházban.

Egyébként akik már az esküvőn összevesznek jobb ha nem házasodnak. Mi lesz még később? Pl ha gyerek lesz?

2015. júl. 15. 13:28
 9/21 A kérdező kommentje:

Az én álmom a tengerpartos, naplementés, cuki kis családias hangulatú esküvő lenne... De neki jobban bejön a nagy lagzi, a templom...

Én előbb gyilkolom le magam mintsem templomban esküdjek.

És egyébként minden másban egyetértünk, sose volt veszekedés, csak ezen...

2015. júl. 15. 13:38
 10/21 curáku ***** válasza:
91%
Előbb nőjjetek fel...
2015. júl. 15. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!