Csak engem idegesít az állandó esküvő téma?
Van pár ismerős akik idén tervezik az esküvőt. De már 1 éve azt látom hogy folyamatosan esküvői témákat posztolgatnak a facebookon, minden szart lájkolgatnak, meg szavazzunk rájuk mert megnyerhetik az álomutat, meg az ingyenes ruhát stb...
Ha meg személyesen találkozunk, akkor is ugyanez a téma.
Miért kell ezt ennyire erőltetni mindenkinek? Még messze van a lagzi, de már be vagyunk tőle csömörlve!
Tiltsd le őket a hírfolyamodból az esküvő végéig és tádám, problem solved.
Egyébként azért foglalkoznak ezzel folyton, mert fontos számukra. De azt gondolom, ez azért eléggé érthető.
Próbálom kizárni, csak ez a sok nyáladzás nagyon zavar. Mert nem értem azt sem, miért erőltetik ezt másoknak? Ki kiváncsi arra, hogy ők hónapokkal előtte milyen helyeken jártak ruhát próbálni, meg hogy jajj de drága az xy hely és már nem lehet foglalni sem a vendéglőt...
Nincs bajom az esküvővel, szó se róla, csak felfújtnak érzem a témát.
Tiltsd őket a hírfolyamodról. Ők nem vesznek észre belőle semmit, te nem fogod látni a posztjaikat, csak ha direkt rámész az adatlapjukra.
Én igazából azt nem szeretem, ha az ismerőseim pirviket küldözgetnek, hogy szavazzak rájuk itt és itt, az esküvői képükre, a gyerekükre, a kutyájukra, a sütijeikre, ja, de először lájkolni is kell az oldalt, meg közzétenni. Ez már tényleg zavaró tud lenni.
Töröld magadat a FB-ról, ha zavar, és cukrozd meg a szőlőt, ha savanyú. Ennyi.
Normális ember tud örülni mások boldogságának, vagy legalábbis nem zavarja.
Nem a boldogság meg az esküvő zavar, mit nem lehet ezen érteni? DE szerintem a boldogságunkat nem kell kiteregetni ország-világ elé, már jó előre. Most azt látom folyton hogy az esküvőre készülnek, de esküvő után meg a fotókat nyomatják majd fel tömegével, meg nászút, aztán gyerek...
Megutáltatjuk így saját magunkat....
Nem, nem csak téged zavar, hanem minden olyan embert, akinek 100-nál magasabb az IQ-ja.
Egyik nagyon okos és kedves ismerősöm mondta (és nagyon egyetértek vele): minél butább egy nő, annál inkább csak az esküvő és a szülés tölti ki az agyát. Másra nem is igen való, ugyanis.
... "az állandó esküvő téma?"
többnyire a nők erőltetik.
egyes pszichomókusok ezt így magyarázzák:
a nőknek nincsen péniszük, ezért hiány-érzetük van,
keresnek valamit, ami pótolja a nemlétező péniszüket,
és amikor ezt a valamit megtalálják (férj-jelölt, esküvő, gyerek, ház, stb.)
akkor azt elkezdik mutogatni.
mint a "mutogatós bácsik" akik hosszú kabátban járnak fel-alá az utcán,
és boldog-boldogtalannak megmutatják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!