Csak engem idegesít az állandó esküvő téma?
Van pár ismerős akik idén tervezik az esküvőt. De már 1 éve azt látom hogy folyamatosan esküvői témákat posztolgatnak a facebookon, minden szart lájkolgatnak, meg szavazzunk rájuk mert megnyerhetik az álomutat, meg az ingyenes ruhát stb...
Ha meg személyesen találkozunk, akkor is ugyanez a téma.
Miért kell ezt ennyire erőltetni mindenkinek? Még messze van a lagzi, de már be vagyunk tőle csömörlve!
off.
általánosságban elmondható,
hogy a szellemileg felsőbbrendűeket általában irritálja,
ha szellemileg alsóbbrendű témákat erőltetnek rájuk.
a szellemileg alsóbbrendűek négy fő témaköre:
- evés
- ivás
- ürítés
- szaporodás.
ezekhez jönnek még járulékos témakörök, amolyan al-témakörök.
az esküvő-házasság-terhesség a "szaporodás" témakör egyik járulékos al-témaköre.
Egyet nem értek: ha annyira szellemileg felsőbbrendű valaki, akkor mi a fenéért nem kattint a "követés"-re és ezzel miért nem kapcsolja ki az illető közzétételeit és miért inkább hisztizik, mint egy hülyegyerek azon, hogy ki mit rak ki a SAJÁT üzenőfalára.
Én sem szeretek ötszáz esküvői, meg ezer kisbaba fényképet nézegetni, de én ilyenkor szépen "lekapcsolom" az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!