Miért ilyen állandó és fokozott bennem a féltékenység?
A mostani baratom,- ha annak tudom nevezni, mert igazabol, csak "bonyolult kapcsolat" fuz hozza, nem azert mert nem becsul elegge, mert becsul, es nagyon rendes, csak nem egy varosban elunk, de nagyon kotodom hozza, ugy erzem o a lelki tarsam, aki hozzamhasonloan eleg maganyos, sokszor tamaszt nyujtunk egymasnak :) Szeretnem, es igyekszem osszeszedni magam onbizalomugyileg. Bar eleg eros az onertekelesem, de nehezen tudom kifejezni magma, gatlasos vagyok valamiert, nagyonis. Es tenyleg sok mindent kepes vagyok bekepzelni, pl. ha latom hogy facebook-on o like-olja egy lanynak a kepet, mert szep kep, akkor rogton valami arany bevonatot kepzelek a lany kore ami kesobb kiomlik, es belatom, hogy ettol talan meg nem szerelmes bele, ha folyton nekem szollnak tole a szerelmi vallomasok, es nagyon oszinte embernek tunik, es szokimondonak, megis ez a kisebbsegi komplexus bennem mindent tonkre tesz.
Igazatok van! Koszonom a valaszokat, nagy ZoldKez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!