Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez a ruha jo lesz eskuvore?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a ruha jo lesz eskuvore?

Figyelt kérdés

[link]

Nem baj ha fekete? feher taskam lesz szoval feldobnam meg feher nyaklanccal a ruhat.

Szerintetek milyen?

2015. júl. 12. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Ááá hogy lenne már ez túl rövid? Kérdező, teljesen jó lesz.
2015. júl. 12. 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Nemrég voltam az unokaöcsém esküvőjén. A menyasszony tanúja egy fekete, szűk csipke miniruhában volt. És volt templomi esküvő is, oda felvett még egy fekete bolerót.
2015. júl. 12. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
10 es általában annak, aki így lázadozik az mer a legkevésbé megnyilvánulni. Lehet, hogy mindenki babarózsaszínben lesz majd ott, de nem ez a lényeg, hanem, hogy szeretettel megy e vagy azért, hogy tartson valami látszatot veled szemben. Nekem ennek ellenére sógorőmmel testvéri a kapcsolatom, és hidd el, hogy nagyon elegánsan nézett ki, nagyon csinos, nőies volt és nem a "temetés" hatását éreztem belőle. Meg azért más egy "little black dress" -ben odamenni, ami tényleg alkalmi ruha és más pl egy fekete pulcsit felvenni v fekete inget egy nőnek. Sőt, mondok még jobbat.. egy ismerősöm pl fekete mennyasszonyi ruhában ment férjhez, mert ő így akarta, neki az tetszett. Nem az a lényeg, hogy valaki h néz ki.. a külsőség, hanem h igazi támogatás, szeretet bújik e meg az ottléte mögött. Mert mint mondtam, hiába van mindenki tökéletesen felöltözve és minden 101%-ban tökéletes, ha pl a férjed családja és barátai csak illemből vannak ott, mert különben ki nem állhatnak.
2015. júl. 13. 06:49
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanmár, nem kell hisztizni fölöslegesen a fekete miatt. Ezt a "szabályt" igazából csak itt olvastam néhány fröcsögõ kommentelõtõl, akik a kákán is csomót keresnek.. A valóságban teljesen máshogy tapasztaltam. Most voltunk tavasszal kétszer is faluban esküvõn, ahol eléggé élnek a hagyományok és jól meg is nézik egymást az emberek. No most a násznépben a nõk kb. harmada feketében volt és nem a nagyik, hanem középkorùak és fiatalok is. Szóval errõl ennyit.

Egyèbkènt meg, ha mondtàk, hogy nem kell nagyon kiöltözni, akkor jó ez a ruha.

2015. júl. 13. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem kiöltözős esküvőre sztem korrekt, de lehet, én fehér helyett inkább vmi másik színnel kombinálnám... de végső esetben fehérrel is jó, akkor már nem teljesen fekete. Esetleg egy vékony anyagú színesebb vagy fehér kendő mehet még rá.
2015. júl. 13. 11:43
 16/17 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Valami színes cipővel jó lesz, a tiszta fekete megjelenés nem igazán jó esküvőre..
2015. júl. 14. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Tavaly nyáron voltam egy esküvőn, a menyasszony tanúja (a nővére) fehérben volt, a vőlegényé (a húga) feketében. Annyira nincsenek már meg ezek a szokások szerintem, engem egyáltalán nem érdekel, ki milyen színűben van az esküvőmön, elég feltűnő ruhám lesz ahhoz, hogy egy feketébe vagy akár pirosba nyomuló vendég sem lesz képes elvonni a figyelmet rólam. Amúgy is, a menyasszonynál úgysem lesz szebb senki soha, egyetlenegy esküvőn sem. :)
2015. júl. 14. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!