Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha jo lesz eskuvore?
Figyelt kérdés
Nem baj ha fekete? feher taskam lesz szoval feldobnam meg feher nyaklanccal a ruhat.
Szerintetek milyen?
2015. júl. 12. 08:26
2/17 anonim válasza:
A színével nincs baj, hanem inkább azzal, hogy szerintem nem elég ünnepélyes, legalábbis így kép alapján. Ezt a ruhát simán felvenné az ember hétköznapra is, esküvõre olyat szokás, amit alkalmakkor veszünk fel.
3/17 anonim válasza:
Nekem nem jön be,szerintem valami mást keress.
4/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy direkt kertek hogy ne oltozzunk annyira ki, kb 40-50 fo lesz :)
2015. júl. 12. 08:54
5/17 anonim válasza:
Sztem jól néz ki. Egy esküvőnél szabály, hogy tilos fehéret és túl ünnepélyeset viselni, mert az "elvonja a figyelmet" a mennyasszonyról. Sztem csinos, korrekt. /30N/
6/17 anonim válasza:
Szia! Szerintem sincs vele semmi probléma. Akár feldobhatnád még a derekánál egy vékony, fehér övvel.
7/17 anonim válasza:
Nem veszünk fel esküvőre fehéret - az a menyasszony színe - és feketét, mert az meg temetésre való. Egyébként ez egy mezei pamutruha, ilyenben alszom itthon.
8/17 anonim válasza:
Nagyon nem lesz jó esküvőre. Egyrészt mini, másrészt fekete. Mindkettő egyformán illetlen, együtt meg pláne.
Egyébként csinos ruha, de tényleg nem esküvőre való, inkább egy buliba.
9/17 anonim válasza:
Az én sógornőm egy szűk fekete miniszoknya ruhában volt az esküvőnkön. Tök csinos volt. Semmi probléma nem volt vele. Nagyon diszkréten viselkedett, így a ruha egyáltalán nem azt a látszatot keltette, hogy nem oda való. ezenkivül szépen ki volt smineklve és a haja is szépen külön fodrász által meg volt csinálva. TEhát az összkép -számomra- szuper elegáns volt.
10/17 anonim válasza:
es az ifju par temetesere mit fogsz felvenni?
a jovo honapban lesz az eskuvom. Ha valamelyik lany feketeben fog jonni az eskuvomre, akkor baromira turtoztetnem kell majd magam, hogy ne zavarjam haza az illetot!!!
Hogy lehet az, hogy minden honapban van itt egy .... aki megprobalkozik a fekete ruhaval? Ennyire nem vagytok megnevelve?! Jesszus....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!