Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elakadtam a szervezésben így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakadtam a szervezésben így jó lenne?

Figyelt kérdés
A dekoráció, a torta piros fehér lesz. A csokrom vörös rózsából lesz, fehér szatén szalaggal lesz a szára bevonva, a Vőlegény kitűző abból a vörös rózsából lesz, fehér szatén szalaggal megkötve. A tanú kitűzőre gondoltam, hogy fehér rózsa lehetne, ennek a háttere lehetne ugyan úgy fehér szatén szalag vagy legyen inkább piros? Illetve a koszorúslánynak lila ruhája lesz, gondoltam narancssárga kis csokrot kapna, de az nem megy a dekorációhoz és a csokromhoz, lehet neki is fehér rózsából csokra? Vagy így hülyén nézne ki?
2015. júl. 6. 08:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de te kértél segítséget. Én jóindulattal írtam, még képeket is kerestem.

Ha te már eldöntötted milyen lesz, akkor felesleges kérdéseket feltenni.

2015. júl. 7. 09:56
 12/14 A kérdező kommentje:

írtam hogy megbeszéltem közben a virágosommal is kedves 11.es nem akartalak megbántani, megnézegettem a képeket, a szürke öltözny nagyon jó ötlet az nagyon nagyon tetszik :)

Kedves 10es válaszoló: Ha a hugod aki 8 éves az egész esküvőt utálja mert elveszít, sőt azt se aarja hogy gyereked legyen stb stb, mert nem fogod szeretni. Sikerült valahogy megbeszélni vele, hogy attól semmi nem változik attól még, hogy feleség majd anya leszek, ez az egy kérése volt, hogy rendben de lila koszorúslány ruhát szeretne (az a kedvenc színe) hogy mondanád meg neki, hogy márpedig biztos hogy nem leszel lila ruhában?

2015. júl. 7. 12:11
 13/14 anonim válasza:
55%
A koszorúslány csokra csak addig lesz a kezében amíg vonultok, így a dekorációhoz nem kell passzolnia. Rózsaszín- fehér kombinációra nem gondoltatok? Az megy a lilához, nem üti a pirosat sem, és mégsem Csak fehér.
2015. júl. 7. 15:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Párom ragaszkodik a piros/bordó fehér kombinációhoz, hugom a lila ruhához. felkötöm magam
2015. júl. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!