Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elakadtam a szervezésben így jó lenne?
a lilához illik a fehér :)
2015. júl. 6. 09:01
2/14 A kérdező kommentje:
és így egyben, hogy a tanuk fehér és a ksozorúslány is fehér rózsa a menyasszonyi és vőlegényi virág meg vörös? a szallag milyen legyen a tanúknál és a koszorúslányénál?
inkább a piros meg a lila nem illik össze, a fehér mindenhez megy
2015. júl. 6. 13:25
4/14 A kérdező kommentje:
Hugom minden vágya, hogy lila koszorúslány ruhája legyen (8 éves) gondoltam megadom neki, így kap majd egy kisebb fehér csokrot. fehér szatén szallaggal ( abban maradtam a virágossal) A többiek fehér piros kombinációval kapják a virágjaikat :)
A húgod cuki, te meg aranyos vagy, hogy engedsz neki. De a piros akkor se megy a lilához. A lila a fehérrel jó, a piros a fehérrel jó, még a zöld is jó a fehérrel, a fehérrel minden jó. De a lila a pirossal... Nem lehetne elvinni a kislányt egy üzletbe, és az eladóval picit befolyásolni, hátha megtetszik neki egy piros ruhácska? Egy próbát megér. Legfeljebb nem lesz a válasza.
2015. júl. 6. 16:08
amúgy meg tökmindegy, ha ő lilában szeretne lenni, hadd legyen :) régebben nem is volt divat összeöltöztetni a koszorúslányokat meg a díszítést :D
2015. júl. 6. 16:19
7/14 A kérdező kommentje:
Az esküvőt se szerette volna, mert úgy gondolta, hogy akkor már nem fogom szeretni, elmentünk ruhapróbára együtt, aminek az elején nem beszélt velem és szerelmes lett egy ruhába, utána megbeszéltük és jobban várja ő szerintem mnit mi :)
A piros meg a lila nem feltétlen passzol egymáshoz, csak ha sötét, mélylila színekről beszélünk. Levendula vagy világosabb lilák semmiképp sem jók. Ha a hideg színek irányába haladnál akkor egy acélkék vagy szürke jobb választás lenne. A narancssárga virágot mindenképp túl soknak tartom. Egy markáns rózsacsokrot jól tudna ellensúlyozni mélylila ruhák esetén apró, mezei hatású fehér virágokból álló gömbcsokor pl.
Olyan színeket válassz a szervezéshez minden területen, amik kiegészítik egymást. Ehhez használhatsz pl. színpalettákat. Itt van 1-2 segítségként a vöröshöz:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A tanú kitűzőhöz ugyanazokat a virágokat használnám, mint a koszorúslányoknál, illetve szerintem fehér szalaggal, nem pirossal.
2015. júl. 6. 18:55
9/14 A kérdező kommentje:
Mindenképp vörös és fehér rózsa lesz a csokrok. Miután párom bayern münchen rajongó ezért lesz fehér piros a díszítés
ha nektek piros a szín, akkor a tanu és a koszorúslány legyen fehér.
Egyébként mellékesen: a lilához nem megy a piros. Én a helyedben nem lila ruhát vennék a koszorúslánynak.
2015. júl. 7. 09:50
Kapcsolódó kérdések: