Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek igent mondani?
ha szeretnétek hamar összeházasodni akkor tartsatok először egy kis esküvőt, ahol csak a nagyon közeli hozzátartozók vannak, aztán később, ha mondjuk már a baba is nagyobbacska lesz, meg mondjuk tudtok félrerakni egy kis rávalót, akkor tartsatok egy nagy nagy(obb) lagzit.
én így szeretném a sajátomat, de még győzködöm a párom (ugyanis nekünk meg nemsokára születik az utód...)
Szerintem nem feltétlenül kell nagy anyagi áldozatot igénylő esküvőt tartani, meg lehet azt oldani szerény keretek között is, csak a legközelebbi hozzátartozók részvételével.
Nekem a tiédhez hasonló családi körülkményeim miatt (engem is a nagyszülők neveltek, anyámat nem is ismerem) nem lett esküvőm, de ha lett volna, akkor legszívesebben titokban mentem volna férjhez. Nem szükséges a felhajtás, ha szereted a párod, és babátok is van már, természetes, hogy összeházasodtok, akár van pénz, akár nincs.
Mondj igen és menjetek el pároddal a szüleivel és a te tanúddal a polgármesteri hivatalba legyen meg a polgári. Egyházit meg majd tartotok akkor ha meg van a rá való. S nem kell sok vendég elég a kis lagzi is, ott is lehet jól szórakozni, az is szép. Max 40-50 fő, az nem is megterhelő anyagilag sem. s akkor lesz igazi fehér ruhád, meg menyecske is lehetsz és ha közben akkora a pici őt is fel lehet öltöztetni nagyon csinosan.
Szóval az anyagiak ne tartsanak vissza, ha igent akarsz mondani tedd meg. Nem fogja senki sem a szemetekre vetni főleg nem egy babával, hogy mikor és mekkora a lagzi. Különben is ez a ti napotok, még ha így kétszer is lesz.
Sok boldogságot, élvezd az anyaságot és kívánom mielőbb a feleség szerepét is ismerd meg:)))
szio, mi tiz ev utan hazasodtunk ossze.
szerencsére mindketten kis eskuvot szerettunk volna, szoval két tanu, meg mi, 5 perc alatt megvolt.
a szulok tudtak rola, de nem voltak jelen, kesobb megunnepeltuk egy jo ebeddel.
nekem nincs csaladom, a paromnak nagy van, anyagiakban en zero szinten.
szoval ha a parod szeretne, eskuvo mehet, a lagzit foleg a szulok akarjak mindenhol, azt siman kihagyhatjatok, ha nem akarod.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!