Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy abroncsos ruha jól mutat több méteres fátyollal szerintetek?
Pont ilyenre gondoltam!Sima tüll alsó rész, csipkés felső, szintén egyszerű fátyollal, bár én hosszabbat szeretnék.
És mekkora volt a szoknyád hozzá? :D
Én 5 méterest néztem ki, valami gyönyörű. Mondjuk a ruhám még nincs meg, de tuti nagyon hasonlót szeretnék mint a képen. Végül is az a lényeg, hogy nekem tessen, és végül is sem a fátyol nem, sem a ruha nem lesz csicsás, egy színű, minta nélküli, semmi kövecske vagy csillám, ékszer is alig, szóval nem hinném, hogy giccs lenne.
Szerintem nagyon jól mutat,ha illik a stílusodhoz!
Az enyém is olyan lesz! Az alsó része nagy tüllszoknya,a felsőrész csipkés-gyöngyös,csipkevállal,hozzá katedrális fátyol aminek a széle szintén csipkézett. Romantikus-hercegnős ruha,ilyenre vágyok, és már lassan kész is... :-D
Sok boldogságot!
Szerintem feltuno ruhahoz szolid fatyol / szolid ruhahoz feltuno fatyol
Ergo ezesetben szolid fatyol jobb lenne (max fel meteres)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!