Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, frappáns ötletek lánykérésre?
Fel fogom tenni nyaralásunk alatt a nagy kérdést a páromnak. Gyűrű megvan, helyszín(ek) adva. A terv, hogy megkérek egy turistát, hogy fotózzon le minket amikor valami szebb helyen járunk és odasúgom neki, hogy BÁRMI történik is, fotózzon, mint az őrült...és akkor odamegyek a fotó kedvéért a barátnőm mellé és váratlanul előkapom a gyűrűt. Így egyrészt, valószínű abban a pillanatban ő sem fog rá számítani és másrészt slusszpoénnak meg lesz örökítve a pillanat is.
Ez nem az én ötletem volt, egyik ismerősöm mesélte és szerintem elég jó, de kíváncsi lennék tudtok-e Ti is hasonlóan frappáns, kevésbé sablonos ötleteket?
Köszönöm előre is!
mivel megkéred, valszeg ismered, olyan legyen ami neki tetszene
ha kiad attól hogy egy templom előtt 100 turista előtt kéred meg, akkor ne tedd
Szerintem ez nagyon aranyos :) Én örülnék ilyesmi lánykérésnek majd. De te ismered a barátnőd, ha visszahúzódóbb, nem szereti, ha sokan nézik, lehet, hogy nem örülne ilyen nyilvánosságnak és inkább egy olyan lánykérést értékelne jobban, amikor csak ketten vagytok.
20/L
talán mert ezt nem írtad oda azért
mi most honnan tudjuk hogy a te csajodnak mi jönne be?
nekem nem tetszene. most ezzel közelebb vagy?
fú de értelmes vagy
megfogta veled a főnyereményt a csajszi
am who cares?! :D
Ezzel a lóháton lánykéréssel engem már megnyertél magadnak. :D
Szerintem hangulatos, amit kitaláltál, esetleg ami még eszembe jutott, lehet titokban szervezkedni. Pl. léggömböt árulnak, vagy virágárus lányka ha jár felétek "véletlenül", akkor venni neki spontán ajándékba, és akkor a gyűrű belekötve a csokorba, vagy rá a lufi szárára... és akkor "magától" találja meg, mielőtt felteszed a kérdést, nagyobb a meglepi. Persze kérdés, hova mentek nyaralni, mert külföldön ezt nyilván nem olyan egyszerű leszervezni, nem látod előre, milyen lehetőségek adódnak.
Sokaknak snassz lehet, de szerintem tök romantikus az is, ha sétáltok valamerre, és elő van készítve a helyszín. Pl. a múltkor a Pesten a dunai rakpartra írta ki valaki a lánykérést, csak egy bizonyos úton arra sétálva volt látható a felirat... Alatta meg ki volt téve egy piknikszőnyeg kosárral, gondolom valaki őrizte, míg odaért a célszemély, de ezt messziről nem láttuk. :)
Bár ez már függ a te személyiségedtől is, mi az, ami romantikus, és mi az ami "neked" már túl nyálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!