Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan esküvőről ami nem templomi hanem szabadtéri lenne?
Először is a templomi esküvő nem kötelező... Csak az önkormányzati az, mivel attól lesz hivatalos...
Na most ami párod szüleit illeti azt tudom tanácsolni, hogy mivel ők vallásosak, így mondjátok azt, (mivel ti nem vagytok azok), hogy tiszta lelkiismerettel nem tudtok, hamissal meg nem akartok oltár elé állni és hazugságokat ígérni... Mert végül is így csak egy díszelem lenne és nem maga a vallási meggyőződés...
minek mennétek templomba??? oda csak a híveknek lehet meg az istenfélőknek,esküdni,én is szédülnék ott a kereszttől rendesen meg izzadnék el is kerülöm.
de az ilyen ál keresztényeket végképp nem értem még én sem:,D
Ennyi erővel,menjetek mecsetbe
vagy zsinagógába,divatból.
akinek nincs köze a valláshoz ne csináljon úgy mintha lenne.Mert az gáz.Nem is kicsit.
Bevallom, én hívő vagyok, nekem jobban tetszik mind helyszín szempontjából, mind tartalmilag a templomi esküvő, mint ha valami más helyen van DE!! nem tudok azonosulni azzal a gondolkodással, mikor csak azért mennek templomba házasodni, mert végig lehet vonulni uszállyal és az olyan szééép, aztán azt se tudják, hogy mit fogadnak meg...
szabadtéri esküvővel nekem szervezésileg az lenne a problémám, hogy mindenképp készülni kell B tervvel eső esetén. Egyébként meg nem voltam még szabadtéri esküvőn, ha nektek így a legjobb, akkor ne szóljon bele más. :))
Mivel én sem vagyok vallásos, ezért nekem nyilván nem lenne vele bajom. De ezt lehet magyarázni egy picit begyöpösödött, bigott vallásos embernek, vagy olyannak, ki szerint a templomi a hagyományos, a nem templomi meg a hagyomány lábbal tiprása...
Sztem ciki, ha utolsó pillanatban mondjátok meg. Nagyobbat robban, sőt előtte lehet, hogy még hazudoznotok is kéne - a nem profi hazudozók meg úgyis lebuknak, mert egyik hazugság a másikat szüli, és pontosan emlékeznetek kell rá, mikor épp mit hazudtatok... a nagy cirkusz akkor is meglesz, ha a helyszínen döbbennek rá, vagy egy héttel előtte, csak akkor tanúja lesz az egész násznép.
Helyette ha időben elmondjátok, van ideje leülepedni, ha meg nem, akkor őszintén, mit vesztetek azzal, hogy olyan emberek nem tolják oda a képüket az esküvőre, akik ennyi elfogadásra nem képesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!