Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy ne ne azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne ne azzal kelljen foglalkoznom a lagzin és addg sem, hogy a mamám ha a lagzinkról hall bőg?

Figyelt kérdés

Nos anyámnek ven egy testvére,mamámnak ő a kedvence, bármit csinál ő akkor is jó és sose szabad rá rosszat mondani..stb. évekig használta anyámék tulajdonát sose fizetett egy fillért sem, itt egy földről van szó. Évekig nem tudtuk kiadni bérbe mert ugye ő használta de nem fizetett sose érte, majd tavaly anyuék mondták, hogy bérbe akarják adni és avgy fizessen vagy menjen onnan. Ekkor jött az hogy ugye kiderült, hogy nem is akart fizetni nekik, mindig csak igérgetett. Kb 750.000ftot kellett volna fizessen azutána sok év után nekik, de nem tette meg a maj napig sem. Nos ugye azért ez vitát váltott kia csládban. Jelenleg is bevetette a földet és küldött anyáméknak egy jelképes összeget postán.Ergo nem tudják megint kiadni.

Na a lényeg, hoyg lasz a lagzi és apámék nem szeretnék ott látni őket, hisz nagyon csunyán viselkedett velük, több alkalommal szidta őket telefonon, hogy mit képzelnek, meghogy rohdékok..stb,pedig ő ugyan ugy használja a fldet, anyuék nem tudnak pénzt csinálni belőle és még neki áll feljebb. Na szóval,nem hivjuk őket a lagziba és mamám meg megint az ő oldalán áll, és ebből kifolyólag sose beszélünka lagziról mrt ha csak szóbaejtem életem legszebb napját csak sir meg ilyenek és nem is azzal foglalkozunk hogy milyen jó lesz hanem hogy mekkora szemetek vagyunk mi, hogy nem hivtuk meg azokat.

Mit csináljak???? Ez az én napom, nem akarom hoyg ezzel teljen az addigi idő meg ott sem, hogy azt látom, hoyg nagyanyám csak kesereg.

Már ott tartok, hoyg legszivesebben nem tartanék lagzit, mert hányok már ettől az egésztől. Nehogy már mi legyünk a hibásak... Ja és a legdurvább, hogy mikor megvolt az időpont én találkoztam velük és mondtam , hoyg lesz lagzi és unokatesóm azt mondta:majd megnézem a naptáramat hoyg ráérek e . Ez 6 hónappal előtte volt.

Ezt is elmondtam mamámnak és azt mondta, hoyg hát nem igy kellett volna válaszoljon de ebben nincs semmi gáz.

kész avgyok.

2010. márc. 1. 13:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
tudom, hogy nem ide tartozik, de szeretnék segíteni Nektek: területalapú támogatást Ti veszitek fel a föld után? gondolom igen, ha hivatalosan Te vagy a használó. mert ez esetben mégse jártok annyira rosszul, annál sokkal többért nem valószínű, hogy ki tudnátok adni. esetleg nem is igényeltétek még? felér egy jó bérleti díjjal pedig...
2010. márc. 1. 14:18
 12/21 anonim ***** válasza:
31429,86 Ft/ha , ennyi volt 2009-ben a támogatás mértéke.
2010. márc. 1. 14:20
 13/21 A kérdező kommentje:
ő veszi fel rá , és ez is utóbb derült ki!
2010. márc. 1. 14:38
 14/21 anonim ***** válasza:
ő veszi fel rá?? ez nem pofátlanság a köbön?
2010. márc. 1. 14:56
 15/21 anonim ***** válasza:
ez nagyon durva...és ha ellenőrzést kap, milyen földhasználati lapot mutat be???
2010. márc. 1. 14:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
viszont ebben az esetben idén egész egyszerűen igényeljétek le Ti, és mondjátok meg neki, hogy igényeltétek. nem fogja ő is beadni, ha nem akar a következő 5 évben mindenféle támogatástól elesni, meg ráadásul büntetést a nyakába, amiért rájelölt más területére. ehhez jogotok van, keressétek meg a falugazdászt, vagy a megyei agrárkamarát, fognak segíteni! hogy mekkora pofátlan bunkók vannak..mvh meg nem az ilyeneket cseszegeti pesze...
2010. márc. 1. 15:00
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezért utálom én az ilyen lagzikat, amikor az egész rokonságnak "illik" összejönni, akik a hétköznapokon kígyót-békát kiabálnak egyébként egymásra. Két fiatal legszebb napját tönkretenni azzal, hogy alakoskodni, piszi-puszi. Az biztos, hogy abból lenne még csak botrány,meg évekre szóló rágnivaló, ha kirekesztenétek őket. Én is postán küldeném el a meghívót, ha van képük, elmennek.Ott meg hűvös távolságtartás. Ha volna ültetés, az asztalvégre vezetném őket. Meglepődnél, ha nászajándékba odaadnák az egész tartozásukat? Na, ez vicc volt. Én magam viszont nem hívnám meg őket, de ezt nem tanácsolom. A saját esküvőmön 7 ember volt jelen-hallom is egész életemben. De mivel 36 éve élek a párommal, olyan fogást nem tudtak találni, ami kikezdte volna a szövetségünket.
2010. márc. 1. 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
Mi ezért fogunk két tanúval házasodni. Nálunk mindkét fél részéről elég gáz a család. Durva, hogy ezek a köcsög emberek színtiszta önzésből tönkreteszik két fiatal legszebb napját. B.asszus, hónapokig készültök rá, hogy minden a lehető legjobb legyen, ráköltötök egy csomó pénzt, aztán nagymami elrontja az egészet a siránkozásával. Én tudod hogy intézném el a dolgot? Közölném a nagymamával, hogy vagy abbahagyja a siránkozást, vagy inkább maradjon ő is otthon (tudom, hogy nem szép dolog, de hátha észhez tér). Mert ha ott lesz, és bőg meg siránkozik (ahogy írod), akkor úgyis mindenki azzal fog foglalkozni - főképpen te. Mamádat úgy tűnik nem érdekli a ti boldogságotok, mert ha érdekelné, visszafogná magát. Utolsó válaszolónak: gratulálok a 36 évnyi boldog házasságodhoz :)
2010. márc. 1. 17:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm:))Azt hiszem,megtaláltuk egymásban, akivel jóban, rosszban. Ásó, kapa, nagyharang...
2010. márc. 1. 17:12
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát erre kicsi az esély, mármint, hogy nászajándékba odaadná a pénzt. Még inkább azt tartom valószinünek hogy hozna egy ezrest és kész. Kb 10 ezerbe van egy fő vendég ha minden költséget nézük. Sztem kb nem adna semmit vagy ha igen akkor is egy ezrest vagy egy 5százast
2010. márc. 1. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!