Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőmre kapok pénzt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőmre kapok pénzt a szülőktől, de velem együtt a testvérem is. Igazságos, vagy részre hajlás? Más szülők ezt hogy látják?

Figyelt kérdés
Nekem lesz esküvőm, de a testvérem is ugyanannyi pénzt kap a szüleinktől. Azzal magyarázzák, hogy így igazságosak, és nem az esküvőre adják, hanem "csak úgy", pedig egyértelmű, mert előtte sose kaptunk. Nyilván örülök neki, de valahogy elmarad a hatása, hogy "ezt én kapom, és azért mert házasodok".

2015. jún. 16. 23:24
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
80%

Csak a kérdező feltételezte, hogy ez ajándék az esküvőre

"Azzal magyarázzák, hogy így igazságosak, és nem az esküvőre adják, hanem "csak úgy""

2015. jún. 18. 00:22
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és 2 fiútesóm van. Húsvétra gyerekkoromtól kezdve minden évben én is ugyanannyi csokit meg pénzt kaptam locsolkodáskor, mint a tesóim. A tesóim sosem mondták, hogy szerintük ez nem igazságos, pedig ha úgy gondolkodnának, mint te, akkor joggal mondhatták volna, hogy nekem nem jár "csak úgy" pénz, hiszen nem locsolok meg senkit.
2015. jún. 24. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!