Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két éves kisfiammal bevonulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éves kisfiammal bevonulni az esküvőn? Ő adna át Apának.

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 09:40
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Ami még eszemmbe jutott, hogy szereti az apját nagyon, meglátja és faképnél hagy:) és jóesetben nem esik orra...

Marad a B megoldás, kerítek egy ffi ismerőst, aki elkisérget:)

Az anyukán ott se lesz az esküvőn, visszaküldte a tesómmal a meghívóját, tőle cigánykerekezhetek is, nem érdekli....

2010. febr. 26. 11:59
 22/31 anonim ***** válasza:
81%
valakinek biztos tetszik meg aranyos. de nekem a gáz kategória. bocsi. valaki írta még, szerintem is bohóckodás jellege van.
2010. febr. 26. 12:12
 23/31 A kérdező kommentje:

Abban mi a bohóckodás, hogy egy anya megfogja a kisfia kezét, és úgy sétálnak végig a templomon? Ott kap egy puszit a kicsi, és a nagymama szépen ölbeveszi.

Ennyi erővel az édes sziromszóró kislányos is bohockodnak?

2010. febr. 26. 12:26
 24/31 anonim válasza:
79%

Szerintem meg aranyos és semmi baj nem lenne, kézen fogod és odasétáltok, mi ebben a GÁZ???

Szerintem nem kell ezt olyan véresen komolyan venni, meghát ő a gyereketek, az ÉLETETEK része mi ebben a ciki?? :)

Nekem a polgári esküvömön ott volt a másfél éves fiam és bizony mikor az eskü szöveget mondta a néne akkor még a kezemben is volt.:)

Aztán átvette a tanum:)

Én nagyon szépnek találtam,hogy ott van köztünk:)

És egyébként meg ha már itt tartunk, simán elképzelhető az is (ha már a B tervről volt szó) hogy mondjuk a szertartás közepén kezd el anyáért vagy apáért kiabálni-sírni-hisztizni stb. vérmérséklettől függően, gondolom egy anya (meg akár apa) szíve se bírná hallgatni, hanem odavenné magához, nem???

Vagy nem???:)

Az embernek ha gyereke van, onnantól BÁRMILYEN szituációban BÁRMIRE fel kell készülni sztem:)

2010. febr. 26. 12:44
 25/31 anonim ***** válasza:
36%
az benne a bohóckodás, hogy ez kettőtökről kéne, hogy szóljon elsősorban. nem kéne belekeverni a gyereket. meg ugye a sorrend: előbb esküvő, utána gyerek. bocsánat, én már csak ilyen maradi vagyok. azt szeretem ha a dolgok úgy mennek, ahogy a hagyomány írja. nem akarlak ezzel megbántani, de a véleményem ez marad.
2010. febr. 26. 12:51
 26/31 anonim válasza:
57%

hát ja a sorrend:))) de ha mégse úgy alakul?? nem mindenkinek alakul így, én személy szerint pl. nem is ragaszkodtam volna az esküvőhöz, de más dolog miatt kellett. Semmin se fog változatni se az egymás iránt érzett szeretetünkön, se a gyerek iránt érzett dolgokon az,hogy házasok vagyunk e vagy nem...

na bocsánat ez már off volt:)

2010. febr. 26. 13:01
 27/31 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy nem vetettem el a gyerekünket, mert csak jegyesek voltunk, és nem szerveztem végig álmaim esküvőjét, úgy hogy azért sírva fakadtam, nem találtam a kezemben lévő fél pár zoknimat, egy esküvő nem egy zokni megkeresése....

És nem akartam azzal bohóckodni, hogy terhesen septibentepsiben összeházasodunk csak két tanuval.

Az eljegyzés után három hónappal volt egy vad éjszakánk, reggel érzékeltük, hoppsz, és, nem egy egyéjszakás kaland, dizsi után volt.

Az esküvő nem azért lesz mert gyerekünk lett, mi sem így terveztük, szeretjük egymást így is úgy is.

És azzal, hogy bevonjuk Morciurat az esküvőbe, még mindig rólunk fog szólni. Annyi a különbség, hogy már a Rólunk három főt takar....

2010. febr. 26. 13:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
mi baja az anyádnak, hogy nem megy el az esküvődre???!!!
2010. febr. 26. 14:47
 29/31 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Szerintem nagyon jó ötlet... Semmi bohóckodás nincs benne és szerintem nem kell semmilyen férfi ismerőst keresned aki az oltárhoz vezet. Végül is a gyerek átad az apjának :-) és egyben lesz az egész család

2010. febr. 26. 14:52
 30/31 A kérdező kommentje:

Csak annyi, hogy nem vagyok 30éves, és már gyerekem van...

Számára nem tetszett, hogy a Párommal vagyok, Ezzel.

Szerinte a hozzám való pár az egyik exem, és valahogy nem tudja megbocsájtani, hogy elszalasztottam. Pénze volt, de hűséget nem ismer, idén csak a 23.barátnőnéllan tart.

Ez az egyik indok, hogy neheztel, nem a szerinte megfelelővel élek.

Aztán az eljegyzés, én hálátlan dög.

És a csúcs a fiam.

Levette a kezét rólam...

2010. febr. 26. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!