Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két éves kisfiammal bevonulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éves kisfiammal bevonulni az esküvőn? Ő adna át Apának.

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 09:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs apukád, és senki kedves férfirokon, aki megfelelne a feladatra, akkor talán...

de azért legyen egy 2. lehetőség, hátha a kisfiú az utolsó pillanatban mégsem akarná...végülis ezt nem tudjátok gyakorolni, vagy elpróbálni vele, kitudja hogy reagál a sok emberre meg az adott szituációra, hisz csak 2 éve.

2010. febr. 26. 09:48
 2/31 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon aranyos lenne, de az 1.-nek igaza van, legyen egy B terv is:)
2010. febr. 26. 09:49
 3/31 A kérdező kommentje:
A B terv, hogy Morciúr ül a nagyszülőkkel, én meg egyedül lépkedek.
2010. febr. 26. 09:53
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is az idősebb férfirokon/barát felállásra szavaznék. A kisfiú pedig odavihetné nektek a gyűrűt.
2010. febr. 26. 10:04
 5/31 anonim ***** válasza:
76%
nagyon édi lenne:)
2010. febr. 26. 10:04
 6/31 anonim ***** válasza:
82%

szerintem nem lenne jó.

inkább a gyűrűket vigye.

de te ne egyedül menj oda, azért valaki kísérjen.

ha nincs apukád, akkor akár egy barát is.

2010. febr. 26. 10:08
 7/31 A kérdező kommentje:

Imádja a gyűrűket, enni:)

Így a gyűrüket nem bízzuk rá, mert elég sok tartalékot kéne beszerezni, meg az esküvőmön nem igazán akarom fejre állítani, hátba veregetni, mert megakadt(ak)

Apumék nem biztos, hogy el tudnak jönni, mezőgazdasággal foglalkoznak, és ha nyáron úgy jön ki a lépés, akkor nekik muszály a földeken dolgozni, vagy baromi sokat buknak...

Felkérem az ex vőlegényem:D:D:D:D, na jó nagyon nem, nem is hívjuk meg(elég csúnya szakítás miatt)

2010. febr. 26. 10:13
 8/31 anonim ***** válasza:
79%
A gyűrűket gyönyörűen lehet rögzíteni egy díszes párnához masnival. És ezt még gyakorolni is tudjátok otthon.:)
2010. febr. 26. 10:17
 9/31 anonim ***** válasza:
75%
Masni helyett szalagot akartam írni.
2010. febr. 26. 10:17
 10/31 A kérdező kommentje:

A masni nem akadály neki:D Az ujjamról leszedi a gyűrűt, és hacsak nem csomózom rá a szallagot a gyűrűre, akkor annak pápá:D

És annál viccesebb szerintem nincs, mint az ifju pár csomót próbál bogozni, hogy a gyűrűikhez férjenek:D

2010. febr. 26. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!