Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két éves kisfiammal bevonulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éves kisfiammal bevonulni az esküvőn? Ő adna át Apának.

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 09:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk a legjobb bnőd kísérne oda,ha nincs semmi pasi? Vagy más nőrokon?
2010. febr. 26. 10:23
 12/31 A kérdező kommentje:
Ha nőrokon kisérhet... Talán a tesóm, megkérdem.
2010. febr. 26. 10:24
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem jo otlet! Az eskuvo nem bohockodas, es nem kell hogy izguljal a kicsi miatt, hogy minden jol menjen.

A 2 eves meg nagyon de nagyon kicsi! Majd a lagzitokban alakithat, ott tancikalhat. De az eskuvon ne!

Es egy ferfit biztos hogy tudnal keriteni aki bekiser.

Max. a kisfiad rizst szorhat ratok, na azt tuti elvezne.

Inkabb uljon a mamakkal, ott biztosabb lesz a dolog!

Es ne felejstd el azt se, hogy azert egy termeszetes izgalom benned lesz, es meg a gyerekedet is rendezgetni ott. Hat, nem jo otlet.

Amugy pedig sok boldogsagot!:)

2010. febr. 26. 10:33
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Mért nem mentek be együtt?

Igaz,hogy nekem csak polgári volt,ott jól jött ki.

2010. febr. 26. 11:13
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is két éves volt, mikor esküdtünk, úgyhogy tapasztalatból mondom, tényleg kell a "B" terv. Mert tesztett neki az egész felhajtás, amíg élesbe nem kellett csinálni. Ott majdnem sírva fakadt, látszott, hogy nem akarna átadni apának és elkezdett nyűgösködni is úgyhogy inkább úgy döntöttünk mama öléből nézi végig az eseményt. Könnyebb volt mindenkinek. :)
2010. febr. 26. 11:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

Végül mi is együtt vonultunk be apával. :)Nem kellett aggódnom, hogy mi lesz.

2010. febr. 26. 11:19
 17/31 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem inkább egyből legyen a B terv, gyerek a nagyszülőkkel. És még lehet, hogy így is oda akar menni hozzátok. Ha eleve veled lesz, nem fogod tudni rávenni, hogy hagyjon ott, engedje el a kezedet, és menjen a nagyszülőkhöz. Lehet, hogy meg is lesz ijedve. A 2 éves még nagyon kicsi.

Az unokaöcsém is ekkora lesz a mi esküvőnkkor, én gyűrűhordónak akartam, de a húgom azt mondta, hogy nem hiszi, hogy összejön.

Aki szerint meg ez "bohóckodás", annak üzenem... ááá, nem érdekes. De szerintem nincs azzal semmi gond, hogy a gyerek is aktívan részt vesz az esküvőn. A baj csak annyi, hogy kicsi.

2010. febr. 26. 11:29
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom a bátyámék esküvőjén volt gyűrűhordó, de nem volt egyszerű, de végül sikerült minden jól. Ő akkor 3 éves volt, sztem 2 éves necces nagyon...

Sok boldogságot!

2010. febr. 26. 11:35
 19/31 anonim ***** válasza:
51%
A férjem meghalt, a keresztapa..., szóval a lányomat én /az ható volt édesanyja/ kísértem az oltár elé. Nagyon megható volt úgy számomra, mint a vendégeknek. A kisfiad valóban nagyon kicsi még, ezért kiszámíthatatlan, pedig nagyon édi lenne. Sok Boldogságot!
2010. febr. 26. 11:39
 20/31 anonim ***** válasza:
51%
11:39-es vagyok ismét, szóval az /édesanyja/. Bocsi, nem tudom milyen baromság került eléje.
2010. febr. 26. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!