Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 40 szeletes torta hány emelete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 szeletes torta hány emeletes lehet?

Figyelt kérdés
2 emelet jól néz ki esküvői tortaként?
2015. máj. 24. 09:42
 1/5 Interferencia ***** válasza:
Amilyet kértek. Szerintem jól.
2015. máj. 24. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Amennyit kértek, az alapterülettől függ

Nekünk 4 emelet volt a 100 szelet, anyukámnak a 28 szeletes azülinapi tortája 1 nagy szimpla torta volt

Minden torta néznet ki jól, megcsak emelet sem kell ha nem akartok...

Én el tudom képzelni egy hangsúlyos tortadísszel (vicces nászpár) és annak alapnak a szimpla tortát is..

2015. máj. 24. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos jól nézne ki, de 40 szelet az 3 emelet kb.

1 szint 4 felé, azokat még 4 felé=16.

2 szint 4 felé, azokat még 4 felé=16.

3 szint 4 felé, azokat még 2 felé=8.

16+16+8=40.

2015. máj. 24. 09:52
 4/5 anonim válasza:

Szia! Ezt csak ízlés dolga, hogy kinek milyen elosztásban készítenek. Lehet kör alakú, de lehet kocka alakú is. Így is lehet játszani az emeletekkel. Nem muszáj az "átlagos" kör alakú tortát választani.

De többnyire 24+16 szeletes az ideális.

A két emeletes torta is szép lehet, ha ügyes a cukrász! :D

2015. máj. 24. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
3as, nem rossz gondolat, csak a tortát a cukrász nem így nézi. Piskóta karikákkal kell számolni, ami általában két szeletenként nő. A cukrász tud segíteni, hogy hány szeletes karikákat hogyan rakjatok, hogy szép legyen.
2015. máj. 25. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!