Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki mennyire szólhat ebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire szólhat ebbe bele? Tényleg igaza van szerintetek?

Figyelt kérdés

A párom és én közel 3 éve vagyunk együtt, amiből két évet együtt töltöttünk (egy városban) az utóbbi egy évet pedig távkapcsolatban (egyetem miatt...) Még két év egyetem, aztán szeretnék abba a városba költözni, ahol a párom van...persze eljegyzést tervezünk, és egyetem után nagyon szeretnénk összeházasodni(nagyon magabiztosak vagyunk, sosem volt gond a bizalom, a tisztelet, a szeret...) Persze háborog is emiatt a tenger, mivel a páromnak még sok év egyetem (orvosis)...hogy az hogy nézne ki? Nagymamám folyton azt hangoztatja, hogy mire akarunk házasodni? Meg, hogy miért? Nekem bőven elég ez a 3 év nélküle, utána szeretnék Vele lenni...ez tényleg akkora nagy bűn? És akkora szégyen egyetemistaként megházasodni? (akkor persze állást keresek stb...) Most miért lenne kötelező várni 8-1o évet ameddig végleg befejezi?

Lehet én vagyok naiv, de ha két év múlva is együtt leszünk (márpedig tervezzük) akkor szerintem senkinek nincsen semmiféle joga beszólni, nem?

És az eljegyzés...már arról is megmondták a véleményüket, hogy minek azt? Nekem fontos...nem a csilli villi gyűrű miatt, hanem mert van annak valami varázsa, ami miatt szorosabbnak érzem a kapcsolatunkat, és a párom is igy van ezzel...semmi ragyogás, semmi csili vili party meg hasonlók, csak egy szimbolikus valami, ez miért nem helyes a nagyszülők helyett?

Néha annyira szomorú vagyok, hogy nem örülnek velem:(

21-L

2010. febr. 24. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
:) Nagyon szívesen, veled egy idős vagyok egyébként :) Anyukám 22 évesen szült engem, apukám 24 éves volt és nem váltak el, nem ment tönkre a házasságuk sem :) Szóval még ilyen kifogásokat sem lehet mondani, hogy ezek a házasságok tönkre mennek :) Nagyon nagyon drukkolok nektek :):)
2010. febr. 24. 21:37
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi:D
2010. febr. 24. 21:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Én megértem a szüleid és a nagymamád aggodalmát is.

Ha összeházasodtok,akkor valamiből meg is kell élnetek,főleg ha már baba is lesz.Amit leírtál,abból azt következtetem,hogy az esküvő után te fogsz csak dolgozni,és a férjedet is te tartod el még néhány évig.Arra nem lehet számítani,hogy az egyetem mellett ő is dolgozik valamit,mert az orvosin ez nem megy.Sajnos ismertem több ilyen párt is,és sokszor a vége válás lett,mire a férj befejezte az egyetemet.Akkor az asszony "lemaradt" tőle,mert lefoglalta a pénzkeresés és a házimunka.

Valószínűleg ettől féltenek a szüleid.Kérdés persze,hogy amíg a férjed tanul,a szülei azután is segítik-e anyagilag,ha megnősül?Ezeket is gondoljátok végig,mert nagyon sok szerelem ment tönkre az anyagiak miatt.

Remélem,hogy nálatok minden rendben lesz,és sok boldogságot kívánok nektek előre is.

Egy nagymama.

2010. febr. 24. 22:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül, hogy összeházasodunk, a szülei szerintem simán bepótolnának a költségekbe (amik jelentősen csökkenének azzal, hogy én odaköltözöm)...ez nem probléma...aztán majd dolgozhat is idővel...mi nagyon bizunk, csak mindenki annyira negatív...
2010. febr. 25. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyik volt osztálytársam 2 hete ment férjhez, ő 21 éves, a barátja 24 lesz. Mindketten egyetemisták még, de már 2 éve külön laknak a szülőktől. Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben. Szeretik egymást, boldogok, mi kell még?:)
2010. febr. 27. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!