Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BMaya kérdése:

Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Segítséget kérnénk számolgatunk. Mennxiből jönne ki 45 fős eskvő 19férfi 14nő 10gyerek és mi-elég jó fogyasztók többnyire fiatalok étel, és ital ami érdekelne mennyibe kerül Ruha bérlésre 35e számoltam,35e völegény ruha 40e gyürükre. Diszítésnek ültettünk rengeteg virágot, lufit veszünk 3e. A hely otthon lesz hatalmas a kert, sátor van, szakács ingyen, zenész ingyen, evöeszköz tényérok, abrosz ingyen Grillparty jellegü esküvönk lesz, polgári 10e ft fényképész kb 20e kérdésem hogy szerinetek 300. 000böl megússzúk?

2015. máj. 15. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát már amit írtál maga az kb 150 ezer, szóval biztos, hogy nem áll meg 300-ban, de a 400-at is szűkösnek érzem. Viszont ha te csinálsz mindent nem lesz egy nagy mulatság. Gondolom a tortát nem aznap frissen készítenéd (meg azonkívül azért még kellene valami süti), ha még a csokrot is magadnak készíted az sem aznapi munka lesz, plusz gondolom a díszítést is magatok oldjátok meg. Szóval ha ezt mind magad akarod csinálni, akkor másfél nap elég szűkös lesz. Én is így indultam neki, de rájöttem, hogy max úgy tudom ezt megoldani, ha másnap az esküvőn én hulla leszek. Hát gyűrűre nem tudom, hogy szánsz 40ezret, de egy teljesen sima karikagyűrű 100 körül kezdődik. Nekünk is csak sima karika van és mégis 120 ezer volt. Ruha szintén valószínűleg akkor nem a "hagyományos" menyasszonyi ruha és völegényöltönynek sem sok az a 35 ezer. Nekünk a szett volt 2 éve 80 ezer ft és ez még nem egy nagy összeg.
2015. máj. 18. 10:15
 12/15 Jázi :) ***** válasza:

Most miért kellett lepontozni? Attól nem fog megváltozni a véleményem és a tapasztalatom mert lepontoztok :D

A 300 ezernek a kétszereséből nem jött ki a mi esküvőnk 4 éve 50 fővel. Pedig mindent házilag csináltunk meg ismerősök segítségével. Virágot mi vettük meg és úgy kötötte meg egy ismerős 3000 Ft-ért, a kocsi a szomszédé volt feldíszítve, torta 15 ezer volt, fényképész 15 ezer, tömény megvolt házilag. Szóval semmire nem költöttünk túl sokat. Kivétel a ruhám, az 130 ezer volt. És még így is 700 ezer lett a vége.

Szóval nyugodtan le lehet pontozni!

2015. máj. 18. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: mi került 700 ezerbe 45 főre? Azért az durva ... Otthon vendégségben megcsinálni az esküvőt nem lehet ennyi! Mi most tervezzük, a feléből!
2015. máj. 19. 11:22
 14/15 Jázi :) ***** válasza:

13-as, örülök ha neked sikerül annyiból kihozni!

Mi se gondoltuk,hogy ilyen sok lesz, ha előre tudom simán kifizetem az éteremben és nem magunknak csinálok munkát. De ennyi lett. Jó, szerencsére vissza is jött.

De azért kíváncsi lennék ti átlépitek e esetleg, és ha igen mennyivel!? Majd írd meg.

2015. máj. 19. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, jelentkezem! Mindennel együtt cakk-pakk 400 ezer Ft! Ki lehet hozni, használni kell a netet, ennyi.
2015. szept. 13. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!