Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Dunaújvárosban mennyibe kerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dunaújvárosban mennyibe kerül a polgári esküvő?

Figyelt kérdés
szeretnénk a nyáron esküvőt és szeretnénk utána járni körülbelül mennyibe kerülne. névadója is lesz a kislányunknak így szeretnénk ugyanazon a napon tartani :)

2015. ápr. 19. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
2 tanúval ingyenes. Egyébként ez változó . Ha szeretnetek a díszteremben vendégek elott akkor azert mar fizetni kell, ugyanúgy mint a pezsgőert zenéért . Szerintem 10-20 ezer forint, de hátha valaki jobban tudja.
2015. ápr. 19. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Mi nem régen jelentkeztünk be a Dunaújvárosi házasságkötőbe:)Időpontot kértünk és felvették az adatokat az Anyakönyvi hivatalban:ez 3750 Ft-ba került.Aztán le kell menni ahol van a büfé és ott rendezheted, rendelheted meg a többi dolgot,persze +költségekért.

VIrágdíszítés:1500-

szerkesztett gépzene:4000-

pezsgő köszöntés: 1750-

Szülőköszöntés zenével: 900-

Emléklap: 650-

Jegypárna kicsi:1250-

és sorolhatom még tovább.............

én itt még plusz fizettem 8000-ft.

Ha még valami érdekel kérdezz nyugodtan, mi 1 hónapja jelentkeztünk be!

2015. ápr. 19. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi igazábol a kislanyom nevadojaval egybe szeretnenk megtartani ami alapbol 10-12 ezer ft lesz. Szeptemberre szeretnenk. De semmi extrat nem szeretnenk igazabol. Csak mivel akkor a kislanyom miatt itt lesz az egesz csalad igy szeretnenk akkor ezt is megtartani. Esetleg azt nem tudod hogy nevadoval egybe kotve mennyi lehet az osszeg?
2015. ápr. 20. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom!Telefonon is adnak felvilágosítást Próbáld meg megkérdezni!
2015. ápr. 20. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!