Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BMaya kérdése:

Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Segítséget kérnénk számolgatunk. Mennxiből jönne ki 45 fős eskvő 19férfi 14nő 10gyerek és mi-elég jó fogyasztók többnyire fiatalok étel, és ital ami érdekelne mennyibe kerül Ruha bérlésre 35e számoltam,35e völegény ruha 40e gyürükre. Diszítésnek ültettünk rengeteg virágot, lufit veszünk 3e. A hely otthon lesz hatalmas a kert, sátor van, szakács ingyen, zenész ingyen, evöeszköz tényérok, abrosz ingyen Grillparty jellegü esküvönk lesz, polgári 10e ft fényképész kb 20e kérdésem hogy szerinetek 300. 000böl megússzúk?

2015. máj. 15. 14:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hánytól hányig fog tartani? Étel/ital szempontjából sokat számít. Kell-e vennetek kiegészítőket? Cipő, ékszerek elsősorban. Csokor, torta honnan lesz?
2015. máj. 15. 14:53
 2/15 Jázi :) ***** válasza:
0%
300 ezer nem lesz elég még a nagyon szerényre se ennyi fővel sajnos.
2015. máj. 15. 15:14
 3/15 anonim ***** válasza:
16%

Összesen 300.000-re gondoltál vagy csak az étel-ital lenne ennyi?

Azt szokták mondani, hogy átlagban 10.000 Ft/fő az étel és az ital.

2015. máj. 15. 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Hát... mindig legalább másfélszer annyiba, mint amennyi a tervbe volt :-D

Kaja-pia félszáz főre, hát az nem áll meg ennyiben. Ha meg normális fotókat-videókat akartok, akkor nem a 20-ba fog kerülni a fotós sem, mint ahogy mint mondottam... minden többre fog kijönni a tervezettnél :-D

2015. máj. 15. 16:03
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Minimum 2x ennyi...

Valóban érdemes 10e/fővel számolni kaja/piára, persze attól függ, hol...

Értelmes fotós legalább 5x ennyibe kerül, de az tényleg az alja

A polgári ára hibataltól függ, meg mit kértek (gyertya, vers, szülőköszöntés...)

A ruha se olcsó, attól függ, milyet akarsz...

2015. máj. 15. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Ti elolvastátok egyáltalán? Nem "hagyományos" esküvő lesz hanem egy nagy otthoni vendégség.
2015. máj. 15. 17:09
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a 300 nagyon szűkös költségvetés. Szinte biztos, hogy nem fogtok kijönni belőle. Még akkor is kevés ez az összeg ha mindenből a legalapabbat veszitek.

Menyasszonyi ruhát ugyan tudsz bérelni 35 ért, de az biztos, hogy nem a legújabb divat szerintit. (Hozzáteszem nem is kell!) Kiegészítők, cipő. A vőlegény öltönye az kijöhet ennyiből de akkor nem számoltad az inget, esetleg a mellényszettet, cipőt.(Más kérdés ha van otthon)A fényképész ismerős? Mert profi biztos, hogy ennyiért nem készít képet, és az esküvőt nem biztos akárkire rálehet bízni. Szomorú, ha nem lesz egy használható kép se.(Bár a fotósotokat se ismerem.) A kaja és az italok 7-10 ezer/fő.

Majd ha letudtátok írj majd légyszi, hogy mennyibe volt, kíváncsi vagyok.

Az ötlet a grill party jellegre nagyon jó!

Sok boldogságot kívánok nektek!

2015. máj. 15. 17:49
 8/15 anonim ***** válasza:
6-os, az előbbiek közül vagyok az 5-ös. Az attól függ, hol, vonatkozhat arra is, honnan rendeli az ember... ;) A miénk sem hagyományos puccos ösküvő, mégsem állt meg 600-nál. Egy hagyományos esküvő meg minimum 2x ennyi.
2015. máj. 15. 22:45
 9/15 A kérdező kommentje:

Az esküvö 15h kezdödik kb.45perc,utáni megyünk a Dunára fotózkodni,ott van a kedvenc stégünk,ahol elöször randevúztunk.a fotós gyakorlott,ez a munkája,csak a bratyeszom ismerőse,azért 20.000 ez 2óra fotózás.

Gyürü,ruha,csokor,azt megoldom kb.annyiból amit írtam,sok az ismerös.

Fodrász vagyok és elég jó hobbim a formatorta készítés,úgyhogy a 3emeletes tortánk én fogom készíteni.a hajam a tanárom fogja,akinéltanultam.

Sikerült azóta utána néznem dturván 90liter sör 10*20db üveges aranyászok

,10liter tömény,8liter bor,24l üdítö pezsgönk van már 6üveg még kell kb.6

Igazából étel ital 100.000

Anyum szakács,az apró sütit ö csinálj

A haverom a szakács.

Több ĺesz...de 400.000be bele kell férjünk,mert emellett most építkezünk

Lehet idöbe nem a leg célszerübb,de g

2015. máj. 18. 01:19
 10/15 anonim ***** válasza:
35-bol szerintem max szalagavatos ruhat berelnel. Arra tobbet kellene szamolni, de hat a hatar a csillagos eg, szoval el kell menni es megnezni. Oltonyre is keves, ha valami normalis, szep oltonyt akartok. Vagy ennyibol esetleg varratni lehetne.
2015. máj. 18. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!