Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mire figyeljek az esküvőn és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek az esküvőn és a lagzin, ha most derült ki, hogy terhes vagyok? Ikrekkel.

Figyelt kérdés

2015. máj. 14. 00:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
én ugyan nem a 8- as válaszoló vagyok, de az ikres barátnőm terhesen azért néha 1 deci vörösbort megivott, és mégsem lett senkinek semmi baja
2015. máj. 14. 10:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát kösz, néhány válaszom jót nevettem :D Nyilván nem cigizek pláne drogozok, de a doki szerint az első 12 hétben alkoholt se kéne nagyon, mert most a legsérülékenyebbek, ezért majd gyerekpezsgő lesz nekem. Az nem feltűnő, mert másoknak egyenlőre nem akarjuk elmondani. Elsősorban olyanok válasza érdekelne, aki volt terhesen komolyabb esküvőn, esetleg ő volt a menyasszony maga, mert itt én vagyok :-)
2015. máj. 14. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A testvérem is pár hetes volt az esküvőjén, csak a nagyon szűk család tudta még. Sokat pihent előtte, kényelmesebbé alakíttatta a ruháját, nehogy szorítsa, a szertartáson gyerekpezsgőzött, a lagziban cherry gyanánt meggylét töltöttek a poharába, mikor koccintott. Szerencsére panaszmentes volt, nem voltak rosszullétei, gyanúmentesen ropta hajnal 5-ig.

Gratulálok a babákhoz és az esküvőhöz is! :)

2015. máj. 14. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Az unokatesóm 6 hónapos terhesen ment férjhez. Semmi probléma nem volt. Táncolt is, de csak óvatosan.
2015. máj. 18. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:

"8-as, a pofám leszakad. Cigizni is kéne? Meg egy kis koko esetleg, hogy pörögjenek az ikrek is odabent? Gratulálok..."

Nekem is leszakad a pofám, hogy ilyen buta vagy. Mondd már meg, hogy mi baja lesz ha megiszik 2-3 pohár pezsgőt az esküvő napján? Semmi.

2015. máj. 18. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom hogy ne igyál tömény szeszt,de ezt úgyis tudod :)

9-es válaszolót sem értem miért kellett lepontozni, vörösbor segiti a vérképzést...amire szükséged lesz.

Én nem ittam...nem birtam meginni,kaptam is 2 csomagot a szülés után mert nagyon alacsony volt a vasam.(mármint vért nem vörösbort :DD)

Vigyázz Magadra és gratula az ikrekhez! :)

2015. máj. 18. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!