Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek az esküvőn és a lagzin, ha most derült ki, hogy terhes vagyok? Ikrekkel.
A testvérem is pár hetes volt az esküvőjén, csak a nagyon szűk család tudta még. Sokat pihent előtte, kényelmesebbé alakíttatta a ruháját, nehogy szorítsa, a szertartáson gyerekpezsgőzött, a lagziban cherry gyanánt meggylét töltöttek a poharába, mikor koccintott. Szerencsére panaszmentes volt, nem voltak rosszullétei, gyanúmentesen ropta hajnal 5-ig.
Gratulálok a babákhoz és az esküvőhöz is! :)
"8-as, a pofám leszakad. Cigizni is kéne? Meg egy kis koko esetleg, hogy pörögjenek az ikrek is odabent? Gratulálok..."
Nekem is leszakad a pofám, hogy ilyen buta vagy. Mondd már meg, hogy mi baja lesz ha megiszik 2-3 pohár pezsgőt az esküvő napján? Semmi.
Én is azt mondom hogy ne igyál tömény szeszt,de ezt úgyis tudod :)
9-es válaszolót sem értem miért kellett lepontozni, vörösbor segiti a vérképzést...amire szükséged lesz.
Én nem ittam...nem birtam meginni,kaptam is 2 csomagot a szülés után mert nagyon alacsony volt a vasam.(mármint vért nem vörösbort :DD)
Vigyázz Magadra és gratula az ikrekhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!