Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mivel tehetném jobbá/emlékezet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tehetném jobbá/emlékezetesebbé a fősulis időkből megismert barátom esküvőjét?

Figyelt kérdés
Jóban vagyunk, mindig ugrattam valamivel, ez a lagzin se lenne máshogy. Valami kedveset, de mégis kicsit szopatós dolgot szeretnék neki. Ötletek? :D
2015. máj. 13. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A kedves, vicces dolgokkal semmi baj. Ha viszont valami "szopatósat" akarsz vele tenni az esküvőjén, az jó nagy parasztság, hiába jó a viszonyotok. Ez az alkalmon nem rólad szól, hanem róla, ne rád emlékezzenek, hanem rá.
2015. máj. 13. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Maximum a legénybúcsúját tedd emlékezetessé, de az esküvőt tényleg ne cseszd el, nem rólad szól az a nap
2015. máj. 13. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

esetleg a legénybúcsún kitalálhatsz valami szivatást(nem meztelen nők)

vagy ajándékként gondolom pénzt adsz. emellé meg valami olyasmit ami belső poén.. szóval csak ti értitek.. biztos jólesne neki.

de a lagzin a sok ember előtt én se szivatnám meg. főleg ha szívbajos a menyasszony és elátkoz amiért elrontottad az esküvőjét_:D

2015. máj. 13. 20:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Nyilván ez az ő napja, nem gondoltam porig alázni a násznép előtt :)

Valami aranyosra gondoltam, sok dobozban babacipő, vagy a vőfély mondja hogy akinek kulcsa van a vőlegény lakásához, az most adja át, és férfiak-nők odaadnak egy-egy előre kiosztott kulcsot, stb.

2015. máj. 13. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Babacipot semmikepp, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz es egyaltalan lehet-e gyerekuk. Sok parnak ez nehezseget okoz. Nekem peldaul igen es ha az eskuvonkon babacuccokat latnek, akkor selejtesnek ereznem magam a volegenyem elott, amiert masok szamara termeszetes, hogy hamarosan baba cuccokhoz lesz kozunk, mikozben meg lombikra kell majd jarnunk, csak errol rajtunk kivul senki nem tud.

Ha lesz vofely, akkor az o elerhetoseget lenne erdemes elkerned, mert az eskuvore forgatokonyvet keszitenek, minden jatek, minden mozzanat elore el van tervezve es ha te valamit be akarsz iktatni, azzal borul a forgatokonyv. A legviccesebb a "kire igaz" jatek, amikor tulajdonsagokat, jellemzoket mondotok es a volegenynek, vagy a menyasszonynak jelentkeznie kell, hogy ez melyikukre igaz. De ezt a vofely jobban el tudja neked mondani, hogyan mukodik. Sot, biztos van egy csomo otlete meg a vofelynek, hogy miket lehetne csinalni. Ami fontos, hogy ha jatekot szeretnel, akkor annak ne a volegeny legyen a foszereploje, hanem a par, mert egyebkent addig a menyasszony mit csinal? Ul es butan mosolyog, mikozben ra senki nem figyel?

2015. máj. 14. 07:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyik se vicces, inkább erőltetett és sznalmas, soha nem értettem, minek kell ilyen gyökérségekkel humorizálni az sima ünneplés helyett.
2015. máj. 14. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a menyasszonyrablás után volt a férjemnek feladata a haveroktól, hogy kiváltson engem.

A kék osztriga bár zenéjére (rendőr akadémia)kellett az egyik haverral táncolnia. Bevállalhatnád, tuti emlékezetes lenne ;)

2015. máj. 14. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg az előkészületek alatt is megviccelheted őt valamivel, arra ugyanúgy emlékezne később és tényleg csak a ti barátságotokhoz kötődne.

Olvastam valahol hogy barátok/családtagok összefogtak és eldugták az esküvő előtt álló vőlegény kocsikulcsát. Az persze pánikolt hogy nem ér oda időben az esküvőjére mire begurult a batmobil. Az repítette a vőlegényt S.O.S. a ceremóniára :)

2015. jún. 1. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!