Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tehetném jobbá/emlékezetesebbé a fősulis időkből megismert barátom esküvőjét?
esetleg a legénybúcsún kitalálhatsz valami szivatást(nem meztelen nők)
vagy ajándékként gondolom pénzt adsz. emellé meg valami olyasmit ami belső poén.. szóval csak ti értitek.. biztos jólesne neki.
de a lagzin a sok ember előtt én se szivatnám meg. főleg ha szívbajos a menyasszony és elátkoz amiért elrontottad az esküvőjét_:D
Nyilván ez az ő napja, nem gondoltam porig alázni a násznép előtt :)
Valami aranyosra gondoltam, sok dobozban babacipő, vagy a vőfély mondja hogy akinek kulcsa van a vőlegény lakásához, az most adja át, és férfiak-nők odaadnak egy-egy előre kiosztott kulcsot, stb.
Babacipot semmikepp, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz es egyaltalan lehet-e gyerekuk. Sok parnak ez nehezseget okoz. Nekem peldaul igen es ha az eskuvonkon babacuccokat latnek, akkor selejtesnek ereznem magam a volegenyem elott, amiert masok szamara termeszetes, hogy hamarosan baba cuccokhoz lesz kozunk, mikozben meg lombikra kell majd jarnunk, csak errol rajtunk kivul senki nem tud.
Ha lesz vofely, akkor az o elerhetoseget lenne erdemes elkerned, mert az eskuvore forgatokonyvet keszitenek, minden jatek, minden mozzanat elore el van tervezve es ha te valamit be akarsz iktatni, azzal borul a forgatokonyv. A legviccesebb a "kire igaz" jatek, amikor tulajdonsagokat, jellemzoket mondotok es a volegenynek, vagy a menyasszonynak jelentkeznie kell, hogy ez melyikukre igaz. De ezt a vofely jobban el tudja neked mondani, hogyan mukodik. Sot, biztos van egy csomo otlete meg a vofelynek, hogy miket lehetne csinalni. Ami fontos, hogy ha jatekot szeretnel, akkor annak ne a volegeny legyen a foszereploje, hanem a par, mert egyebkent addig a menyasszony mit csinal? Ul es butan mosolyog, mikozben ra senki nem figyel?
Nálunk a menyasszonyrablás után volt a férjemnek feladata a haveroktól, hogy kiváltson engem.
A kék osztriga bár zenéjére (rendőr akadémia)kellett az egyik haverral táncolnia. Bevállalhatnád, tuti emlékezetes lenne ;)
Esetleg az előkészületek alatt is megviccelheted őt valamivel, arra ugyanúgy emlékezne később és tényleg csak a ti barátságotokhoz kötődne.
Olvastam valahol hogy barátok/családtagok összefogtak és eldugták az esküvő előtt álló vőlegény kocsikulcsát. Az persze pánikolt hogy nem ér oda időben az esküvőjére mire begurult a batmobil. Az repítette a vőlegényt S.O.S. a ceremóniára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!