Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászéjszaka. Házasság előtt együtt élők, ti mit csináltatok, hogyan tettétek emlékezetesebbé?
Én is ezt akartam írni, mint az első:)
Uram készült rá , én meg bealudtam :S
De másnap elháltuk a nászt :))
Mi is másnap éjjel....
Hajnalban olyan fáradtak voltunk,hogy alig tudtunk eltámolyogni a hálóig.
Nekünk nem volt semmi extra...maga az érzés, hogy már házasok vagyonk így is nagyon különlegessé tette....
áá semmi nem volt.
Megköttetett a házasság szombaton, másnap hajnalig buliztunk és vasárnap alvás. Szóval hétfőn volt a nászéjszaka.
Na és akkor azt az éjszakát? :)
Igazából az érdekelne, hogy más volt, vagy próbáltátok, hogy más legyen?
nekünk szép volt nagyon. de nem akarom most ide kiírni a részleteket. menyasszonyi-vőlegyény ruhában, gyertyák, rózsaszirmok... na mégis leírtam :)
szép emlék
Szia!
Nekünk is csak a következő nap reggelén volt. Semmi extrát nem tettünk hozzá, mégis a tudat olyan különlegessé tette, hogy én nagyon elérzékenyültem. Páromnak is átfutott az agyán, hogy már, mint férj ölel. Úgyhogy hidd el, elég a tudat, az teszi igazán különlegessé. :)
Csak az dobta fel, hogy a lánybúcsúra gondoltam.
Annak a perverziói még frissen felidézhetőek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!