Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol lehet max.30. 000 ft-ért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet max.30. 000 ft-ért menysszonyi ruhát venni?

Figyelt kérdés
Minden tipp, link érdekel.
2010. febr. 24. 10:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem sehol :((( esetleg kölcsönözni lehet ennyiért.
2010. febr. 24. 10:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Használtan már lehet venni!a tesz-vesz-en vagy a vaterán!
2010. febr. 24. 10:57
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én az e-bayre adnám a voksomat. Ha érdekel, küldök pár linket.
2010. febr. 24. 11:00
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a vaterán akadtam rá egy csajra, aki árul használt menyasszonyi ruhákat, és fennt van az interneten a szalonja, ezért én elmentem hozzá kiskunhalasra, hisz úgy mégis biztosabb, ha az ember fel tudja próbálni, mert ma már a méretek...és még jó hogy rááldoztam az utiköltséget (mivel oda vissza 200 km) mert amit a vaterán vettem volna meg felvéve már nem tetszett annyira, és egy másikat vettem meg 18 ezer ft-ért!!! Plusz vettem nála kiegészítőket (korona, ékszer, harisnya, szütyő, kesztyű, pelerin stb) meg nála vettem a menyecske ruhámat is, és így fizettem 53 ezret! Ebből a menyasszonyi ruha volt 18, a menyecske 15 ezer forint! Szerintem nagyon megérte! Ha érdekel a címe, írj és szívesen megadom!
2010. febr. 24. 11:05
 5/23 anonim ***** válasza:
36%
farsangkor a iskoláslányok szép fehér ruhában táncoltak kölcsönzése 25000ft -volt vidéken.Pest mellett.
2010. febr. 24. 11:10
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti vagyok! Az nem biztos, hogy egy árban adják a diákoknak a ruhát, meg a menyasszonynak! Legalábbis nálunk nem! Én is voltam érdeklődni hogy mennyiért adnák bérbe, és pont előttem volt kölcsönözni egy lány a szalagavatóra, ő fizetett 5000-et, tőlem kérdezték, hogy esküvőre lesz? mondtam igen, és nekem már a használt ruhát legkevesebb 45 ezerért lehetett volna kibérelni, újat meg 60 ezerért! Ezért döntöttem úgy, hogy megveszem!
2010. febr. 24. 11:14
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
milyen jellegű ruhára gondoltál? mert én épp eladni készülöm az enyém. 36-38-as pánt nélküli. ha érdekel, privátba küldenék képet
2010. febr. 24. 11:15
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ukrajnában, pl Munkácson, Nagyszőllősön vagy Beregszászon, üzletekben de akár a piacon is. Olvasd csak el ezt a fórumot: [link]
2010. febr. 24. 11:39
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a környéken laksz, én is Ukrajnát mondanám. Lehet hallani rémtörténetet széteső ruhákról, hát nem tudom én szabolcsi vagyok, egy csomó nő ismerősöm ukrán ruhában ment férjhez és egy ruha sem esett szét, meg nagyon szép ruhák vannak, nem csak ilyen giccsparádé, ami egyébként jellemző rájuk.
2010. febr. 24. 12:01
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
én két éve vettem pont 30-ért, a pólus centerben van egy ilyen elegánsabb üzlet (elsőre kicsit öregasszonyos)....igazából nem az a nagy habos babos volt a ruhám, felül mider, alul egy hosszú fehér szoknya, kis csicsával.....szép volt, pedig én kukacos fajta vagyok......ja és ugyan úgy a pólusban van még egy ilyen elegánsabb ruhákat árusító (westendben is van), ott meg valami 32-ért volt, csak az nagy volt
2010. febr. 24. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!