Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit adnátok unokatesó lagzijára?
Figyelt kérdés
Nagy lagzi lesz, de vidéken. Sajnos nem állunk most túl jól anyagilag. Nagy pofátlanság, hacsak a fejpénzt tudom kifizetni, az sem kevés...2015. máj. 12. 15:25
11/19 A kérdező kommentje:
De idejött és meghívott... szóval megyünk és jópofát vágunk. Mivel ez most a legrosszabbkor jött, így valószínűleg pont annyit adok, amennyibe kerülünk, még, ha illene többet is..., de részéről is több minden illett volna, úgyhogy ezen nem idegeskedek innentől kezdve. Itt csupán kíváncsi voltam a véleményekre.
2015. máj. 12. 16:00
12/19 anonim válasza:
Ja, hogy ő elment a tietekre, az más, akkor ezt viszonozni kötelesség jóformán...
13/19 anonim válasza:
Nem mennék el, mert nem akarok pénzt adni.
14/19 anonim válasza:
Semmiképpen nem adnék 40-50.000.- et. Ezt csak a jómódúak engedhetik meg maguknak. Ha kevés a pénzetek, és nem is vagytok jó viszonyban, akkor legfeljebb 10.000.- Ft-ot.
A lakodalomban vendégek vagytok, akiktől pofátlanság elkérni annyit, amennyibe a kajájuk kerül.
Csak ma ezt sokan elfelejtik.
15/19 anonim válasza:
Az este árát, fejenként max egy tizest és kész. Ha nem telik többre, akkor nem telik. Elvégre elvileg ünnepelni mentek.
16/19 anonim válasza:
Nem vagytok beszélőviszonyban és a körülményeitek sem a legjobbak. Érthető, hogy nem akarsz többet adni annál, mint amennyibe kerültök nekik, ez van. Mivel fejenként 10 ezerrel kell már manapság azért számolni, ezért én is ennyit vinnék, meg esetleg nászajándékba valami szép maradandó dolgot, amire szükségük lehet, többet nem.
17/19 anonim válasza:
20-at terveztem, de csak 10 lesz, mert a kocsit szerelőhöz kellett vinnünk. Rengeteg unokatestvérem van, ő nem is áll olyan közel hozzám, bár semmi bajunk egymással, csak több mint 15 évvel fiatalabb nálam.
18/19 anonim válasza:
Nekem és a férjemnek is elég nagy a rokonság, tele unokatesókkal, tavaly volt az esküvőnk, volt aki egyedül adott 30-at, de legtöbben 10-15 ezreket adtak fejenként. Ha most ennyire megterhelő egy ilyen kiadás, miért nem köszönitek meg a meghívást, és tudjátok le egy képeslap küldésével?
19/19 anonim válasza:
# 6/18 Időpont 05-12 15:34
Hát "sókat" ne is adjál,mert a cukrot jobban szeretik. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!