Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit, mikor? Menetrend?
Szerintetek ez igy jo?
8:00 keles, tus, kávé
9:00 Fodrasz ( o jon)
11:00 smink
13:00 fotó
17: 00 polgári szertartas
19:00 vacsora
21:00 tánc
22:30 torta
00:00 menyasszony tánc .
Utana buli
Ti a csoport fotózást mikor csináltatok ? Koszorús lányokkal ? Illetve a kreatív fotózásra vittetek valakit aki segít hajat, sminket , ruhat igazítani ?
Amit kihagytál: reggeli, ebéd. Nagyon fontos, én sokkal jobban éreztem magam, mikor ettem.
És a fodrásznak nem biztos, hogy elég az egy óra. Attól függ, mit csinál a hajaddal.
Én fél nyolcra mentem a fodrászhoz-sminkeshez (egy helyen voltak) és 11 után lettem kész.
Mi a csoportképeket a szertartás után csináltuk, mielőtt elindultunk az étterembe. A kreatív fotózásra csak a sofőrünk jött, ő cipelte a kistáskát, esernyőt, stb. :)
Ja a sminkes és a fotós is javasolta, hogy délelőtt dobjak be egy felest, mert segít ellazulni :)
Meg citromfű teát döntöttem magamba.
Szerintem is iktass be némi kajaszünetet reggelihez, ebédhez, minimum (még akkor is, ha csak 1-2 szendvicsről, pogiról van szó)... de akár még tízóraira is. Fontosabb, mint a kávé, mert 1) vacsiig iszonyatosan meg fogsz éhezni, 2) előtte sokat fogtok, gondolom, koccintani, és eléggé a fejedbe szállhat a pia akkor is, ha jól bírod, ha nem eszel előtte.
Én csoportképet a polgári szertartás után készítenék, mert vacsikor már nehezebb összetrombitálni az embereket, én úgy tapasztaltam az eddigi rendezvényeken, esküvőkön, amikor voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!