Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői Menetrend? Mi utan mi következik?
Nálunk valami ilyesmi lesz:
15:00-tól Vendégvárás, előtte fotózkodás
16:00 Polgári szertartás
17:00 Templomi
18:30 Vacsora
20:00 kb Nyitótánc
Buli
Slideshow (gyerekkori és közös képek, videók)
21:00-22:00 Torta
Játékok, buli
23:00 Menyecsketánc
Mi 1 órára mentünk fotózni, és mire visszaérkeztünk, a vendégek már nálunk voltak, és akkor láttak meg minket amikor beléptünk az ajtón.
Persze anyu és a férjem barátja, aki a sofőrünk volt, már látott előbb.
16:30-kor volt a szertartás, utána fotózás, és 18:30-kor kezdődött a vacsora.
Én a készülődést 7:30-kor kezdtem a fodrásznál
A fotós csak a beállított képeket csinálja déltől, vagy még készülődős fotókat? Ha készülődős is, akkor olyan fél 11-11 körül csavarózza be a hajad a fodrász, hogy a fotós mér a fésülésről-berakásról tudja a képeket csinálni. Smines kisminkelhet, azzal könnyű később kamuképeket készíteni (odanyúl az ecsettel a szemedhez meg ilyesmi)
Vendégeket az örömszülők fogadják, ha nem akarjátok, hogy titeket lássanak a vendégek.
17-től szertartás, ez kb. 25-30 perc, a műsortól függően, utána még legalább fél óra gratulációkra.
Ha a vőfély mond "vicces" dumákat a vacsora előtt, akkor is legkésőbb fél 7-re már megkezditek a vacsorát.
Táncolást általában úgy szokták, hogy vacsora után tánc, aztán 10 körül a torta, aztán megint táncolás. Menyasszony táncot még nem láttam, nálunk menyecsketánc van, az éjfél után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!