Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a ruhaösszeállí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a ruhaösszeállítás jó egy lagziba?

Figyelt kérdés

[link]

Van hozzá egy fehér topánkám, plusz vmi kis nyaklánc és karkötő. Hosszú hajam van, azt kiengedném.

Sosem voltam még esküvőbe/lagziba, de barátom egy távoli rokonának lesz és én is hivatalos vagyok, de nem tudom mit szokás felvenni (nem is vagyok az a kiöltőzős fajta)

2015. máj. 10. 16:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy átlagos hétköznapra való összeállítás,nem lagziba való.A nadrág szerintem nem farmer,én úgy látom,hogy fényesebb anyag.Az még jó is,én ehhez egy szép elegáns,alkalmi felsőt vennék,vagy ha szereted a ruhákat,vegyél egy egyrészes,térd fölé érő rucit.Csinos alakod van,jól fog állni.Ha nem akarsz vagyonokat költeni,a kínaikban is vannak nagyon jó alkalmi ruhák.
2015. máj. 10. 16:38
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Én ezt még utcára sem venném fel, a felső arra is túl csicsás nekem. De oké, ha ez a stílusod, utcára oké. Na de esküvőre????... hát a minimum az egy elegáns nadrág és egy elegáns blúz. Most nem halsz bele, ha egyszer olyasmit veszel fel, vannak illemszabályok... később lesz más elegánsabb program is, kell, hogy legyen vmi ennél elegánsabb is a szekrényedben... állásinterjúra, vizsgára, színházba sem állíthatsz be ebben...

Esküvőre ilyesmit felvenni elég proli dolog, kivéve ha farmeres-pólós esküvőről van szó.

2015. máj. 10. 16:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nem vagy egy nagy kiöltözős, az nem baj, viszont ennél azért egy kicsit elegánsabb kéne.

Lehetsz nadrágban, de akkor valami "ünneplőset",amit hétköznap nem vennél fel. Felülre meg inkább blúz.

Tehát ilyesmi: [link]

(stílusra mondom, mert ez a blúz nekem mondjuk nem tetszik)

Vagy a B verzió: kosztüm, ha van.

Ennél jobban szerintem nem kell kiöltözni, mivel úgysem vagy túl közeli hozzátartozó.

2015. máj. 10. 16:58
 14/26 anonim ***** válasza:
21%

Nem való esküvőre, ez hétköznapra illik, maximum.

Fehér cipő pedig egyetlen alkalommal lehet egy nőn: a saját esküvőjén.

2015. máj. 10. 17:44
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Ha más nincs, akkor a klasszikus fehér ing, fekete szoknya, magassarkú fekete, vagy fehér cipő, világos harisnya a legjobb összeállítás. Egy esküvő ünnepélyes szertartás, ide illik ünnepélyesen felöltözni.
2015. máj. 10. 17:46
 16/26 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem túl ünnepélyes. Akkor megpróbálok venni vmi blúzt

.

A nadrág az marad, lehet nem fehér akkor, de szoknyám sincs, ruhám sincs, nem is bírom elviselni, se a magassarkút, meg barátom anyukája mondja is, hogy ne nagyon öltözzek ki, mert kinti lesz az egész ceremónia, falusi amúgy, egyszerű padokkal, vmint az egész város végig kell sétálni aztán meg táncolnak, mert náluk még egy nem esküvői programon is az a módi.

(*Amúgy vizsgázni csak egy sima fekete nadrágba és egy fehér blúzba szoktam menni, de igazából még ezt sem igazán várják el nálunk az egyetemen, sok ember még ennyire sem öltözik ki)

2015. máj. 10. 17:46
 17/26 anonim ***** válasza:
79%
NAdrág helyett egy szoknya és úgy esetleg. Esküvőre elegánsan öltözünk! :)
2015. máj. 10. 17:58
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd nézd csak meg, hogy ki lesz rittyentve a falu az eskövőre! :) Ne fehér nadrágba menj, mert az eléggé kényes szín, minden meglátszik rajta. Ha nincs pénzed új blúzt venni, akkor ne vegyél, jó lesz az, amid van, fölösleges erre az egy alkalomra költened. Ha meg nem bírod a magassarkút, akkor vegyél fel egy lapossarkút, az megyen a nadrághoz.
2015. máj. 10. 17:59
 19/26 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is jó ez a felső, elegáns lehet egy megfelelő szoknyával. Olcsón tudsz venni hozzá egy világos, bézs, világosbarna egyszínű szoknyát, a legjobb az egyenes vonalú olyan, ami addig ér, hogy a blúz lógós részét takarja.
2015. máj. 10. 18:23
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A "ne öltözz nagyon ki"-t a falusi esküvőknél úgy értik kb. hogy ne estélyi ruhába menj. De olyan helyeken mindenki kiöltözik elegánsba még jobban, mint városon, legalábbis én így tapasztaltam (szabolcsi faluból való vagyok, azt mondják az a szegény része az országnak, de esküvőre, ballagásra stb. mindenki úgy kirittyenti magát, fodrász, kozmetikus, smink, köröm, (új) ruha stb. hogy na még...). Falun általában szokás, hogy kosztümje, elegáns szettje eleve van mindenkinek, amiben meg lehet jelenni helyeken, nem hétköznapi ruhát próbálnak eladni alkalmiként. Ebben a cuccban azt hinnék, hogy egy random fagyizó kislány vagy, aki az iskolából hazafelé közéjük csapódott..
2015. máj. 10. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!