Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ital kell egy 50 fős lagziba? Ezt hogy kellene ésszerűen megsaccolni? Nagyon nem akarjuk kicentizni, inkább maradjon, mint elfogyjon idő előtt!
Az esküvőn nem lesz gyerek, mindenki felnőtt, bulizáshoz az italt kedvelő személy lesz. Szerintetek az alábbi mennyiségek elegendőek lesznek, vagy miből kell inkább több?
3 liter pálinka, 5 üveg wiskey (3,5 liter), 5 üveg Jägermeister (3,5 liter), 5 üveg Bayles (3,5 liter), 2 üveg Bacardy (1,4 liter).
25 üveg pezsgő (ez lesz a welcome drink, és a szettartáy után ezzel akarunk koccintani mindenkivel).
10 rekesz sör (240 üveg - 120 liter)
25 liter bor
Kávé, üdítő ...
Attól függ mennyire szeretik az alkoholt.Mi úgy csináltuk,hogy megbeszéltük egy ital kereskedés fönökével,hogy elvinnénk pl 20 rekesz sört,10 jägert,15 whiskyt stb...
Ès ami megamaradt,azt visszavittük,igy csak a tényleges fogyasztást fizettük.
Nézd, ez tényleg nagyon sok mindentől függ. A csapattól biztosan. Meg hogy mennyi ideig fog tartani stb...
Pezsgő szerintem sok 25 üveg. Pálinkából több kell, Bayles ha van sok nő, wiskey... ha szeretitek akkor sem lesz kevés. Jäger ok. A sör sok is lesz. A bor kevés. Üdítőt és a vizet sokan nem tartják fontosnak, pedig egy idő után már inkább az fog fogyni :)
Üdítővel se spóroljatok. A legutolsó lagzin, ahol voltam, viszonylag rossz bort sikerült beszerezni, ezért mindenki vagy felkólázta, vagy ásványvizezte. A tömény mellé, kísérőnek sem árt.
Nagyon rossz italboltot találtál....
általába ez igy megy:
Mondasz egy mennyiséget amit kifizetsz és garantálod hogy annak a 65-70% el is fogy. A maradékot visszaveszik viszont a eladónak is ott a garancia hogy minum a 65% elfogy....
Végülis eddig 3 lagzit szerveztem ismerősöknek ott igy ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!