Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a ruhaösszeállí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a ruhaösszeállítás jó egy lagziba?

Figyelt kérdés

[link]

Van hozzá egy fehér topánkám, plusz vmi kis nyaklánc és karkötő. Hosszú hajam van, azt kiengedném.

Sosem voltam még esküvőbe/lagziba, de barátom egy távoli rokonának lesz és én is hivatalos vagyok, de nem tudom mit szokás felvenni (nem is vagyok az a kiöltőzős fajta)

2015. máj. 10. 16:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Ebben max suliba mennek el, ne haragudj. Nincs valami ruhad? Megiscsak egy eskuvore mesz.
2015. máj. 10. 16:26
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Ez egyrészt ízléstelen (a színösszeállítás és a stílus), másrészt nagyon hétköznapi. A farmert eleve felejtsd el...

Vagy vegyél fel egy csinosabb blúzt szoknyával ill. kosztümnadrággal, vagy vegyél egyszerűen egy elegánsabb ruhát.

2015. máj. 10. 16:26
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Nadrágot cseréld le szoknyára, világos színűre, vagy fehérre, a blúz alatt lévő topot tűrd be a szoknyába és rendben lesz. Ha nincs ruhád, ha van, akkor inkább azt válaszd.
2015. máj. 10. 16:28
 4/26 anonim ***** válasza:
66%
Huh szerintem nem. Egyrészt fehéret nem igazán illik felvenni, másrészt ez kicsit sem elegáns szerintem. A "blúz" alatt a póló rettenetes. Ha a nadrág marad is, egy sima blúz vegyél fel hozzá. De én inkább szoknyát vennék + blúzt, vagy egyberuhát, meleged lesz.
2015. máj. 10. 16:28
 5/26 anonim ***** válasza:
89%

A sarki boltba, vagy max. suliba jó. Esküvőre ki szoktak öltözni, rendesen. Szövetnadrág, szoknya, blúz, alkalmi cipő... nézegess youtube-on lakodalmakat, és meglátod. Pl. itt van egy:

https://www.youtube.com/watch?v=J6YV4zy9zYQ

2015. máj. 10. 16:29
 6/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ez kicsit snassz, inkább munkába vagy iskolába lehetne felvenni.

Én a helyedben valami szoknyát vennék fel egy szép felsővel vagy egy csinos pántos ruhát, ami kényelmes és pluszban nem lesz meleged :)

Én valami ilyesmiben mennék:

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 10. 16:30
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Nézz meg a YouTube n egy videót ( egyszerűen ird be hogy esküvő) es látni fogod miben szokás menni :)
 8/26 anonim ***** válasza:
75%
Nadrág helyett vegyél egy magas derekú szoknyát. Ez így nem jó.
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Biztos,hogy nem jó. Hány éves vagy ?
2015. máj. 10. 16:33
 10/26 anonim ***** válasza:
80%

Írtam egy korábbi hozzászólásban már egy szoknyás összeállítást, de lehet, hogy egyszerűbb a felsőt lecserélni, ha ragaszkodsz a nadrághoz. Viszont akkor szuperelegáns szatén blúz, vagy pamutos anyagból peplumos blúzt el tudok képzelni hozzá kiegészítőkkel magassarkúval.

[link]

2015. máj. 10. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!